Ana sayfa Güncel Haberler Sinema Güzeli seçilen, Türkan Hanım’ın Konağı dizisine katılan Seyhan Taşdemir kimdir?

Sinema Güzeli seçilen, Türkan Hanım’ın Konağı dizisine katılan Seyhan Taşdemir kimdir?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2019 yılında yapılan Sinema Güzeli Yarışması’nın 1. güzeli Seyhan Taşdemir seçilmişti. 7 Temmuz 1997 Adana doğumlu olan oyuncu, okul yıllarında halk oyunları ve voleybol oynadı.

Oyuncu olmayı kafasına koyan Serhan Taşdemir, lisenin ardından hayallerini gerçekleştirmek için Adana’dan İstanbul’a geldi. Tümay Özokur Akademisi’nde eğitim alan oyuncu, adeta kendisini yeniden keşfetti. Hem oyunculuğun püf noktalarını öğrenen hem kendisine güven gelen Seyhan Taşdemir, 2019 yılında yapılan Sinema Güzeli yarışmasında birinci olarak ismini duyurdu.

Özünde bir yetenek yarışması olan Sinema Güzeli’ni kazanması ile kendisine güveni artan Seyhan Taşdemir, Adana’da kalabalık bir ailede büyüdü. 3 ablası ve 1 de erkek kardeşi bulunan oyuncu, sevgi dolu bir çocuk olarak büyüdü.

Sinema Güzeli seçilen, Türkan Hanım'ın Konağı dizisine katılan Seyhan Taşdemir kimdir? 8

Oyunculuğunu geliştirmek adına her şeyi yapmaya kararlı olan Seyhan Taşdemir, Vatan gazetesinde yayınlanan röportajında şu detaya dikkat çekti:

“Ben oyunculuğumu geliştirmek için ne gerekiyorsa yapacağım. Çok iyi hocalardan eğitim aldım ve almaya da devam edeceğim çünkü oyunculuk durmadan öğrenilmesi gereken bir yolculuk. Ben kendime yatırım yaptığım ve kendimi geliştirdiğim sürece eminim oynayacağım karakter sayısı da artacaktır.”

Sinema Güzeli seçilen, Türkan Hanım'ın Konağı dizisine katılan Seyhan Taşdemir kimdir? 9

Seyhan Taşdemir, oyunculuk hayallerini 2020 yılında bulduğu fırsat ile gerçekleştirmeye başladı. TRT1 ekranında hafta içi gündüz saatlerinde yayınlanmakta olan Türkan Hanım’ın konağı isimli diziye katılan genç oyuncu, Güliz karakterine hayat verecek.