Ana sayfa Dizi Haberleri Beni Affet dizisinde parlayan Mert Altınışık için Yasak Elma büyük bir şans oldu!

Beni Affet dizisinde parlayan Mert Altınışık için Yasak Elma büyük bir şans oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2011-2018 tarihleri arasında yayınlanan ve Türkiye’nin en fazla bölümü çekilen (1477) yapım olmasıyla ünlü Beni Affet, günlük bir diziydi… Bu dizi sayesinde ünlenen birçok isim oldu. Şeyma Korkmaz, Gaye Turgut Evin, Deniz Evin, Hazal Filiz Küçükköse gibi isimler akıllarda en çok kalanlar… Bir de Mert Altınışık’ı bu isimlerin arasına ekleyebiliriz.

Beni Affet dizisinde Mehmet Kemal Kozan karakterini canlandıran oyuncu, bu yapımdan sonra Meryem isimli dizide Kaan karakteri ile bir süre yer aldı. Ancak son iki – üç yıldır da oyuncu ortalarda görünmüyordu.

Berk Oktay’ın Savaşçı dizisini bırakıp Yasak Elma’ya katılmasının ardından, dizinin yeni isminin de Mert Altınışık olduğu ortaya çıktı. Oyuncu adına Türkiye’nin en iddialı dizilerinden birisinde yer almak büyük bir başarı…

Beni Affet dizisinde parlayan Mert Altınışık için Yasak Elma büyük bir şans oldu! 7

14 Mayıs 1986 Bursa doğumlu olan oyuncu, Uludağ Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Bölümünden mezun oldu. 2010 yılında Türkan isimli televizyon dizisinde Ahmet karakteri ile ilk kez oyunculuk deneyimi yaşadı. Ayrıca Kavak Yelleri ve Firar dizilerinde de küçük rollerde bulundu.

1477 bölüm süren Beni Affet dizisinin ilk 5 sezonunda yer alan Mehmet Kemal Kozan karakteri ile akıllarda kalan Mert Altınışık, şimdi ismini yeniden parlatmak adına çok önemli bir fırsatı da yakalamış oldu.