Ana sayfa Dizi Haberleri Zümrüdüanka dizisinde değişimin ayak seslerini duyuyor musunuz?

Zümrüdüanka dizisinde değişimin ayak seslerini duyuyor musunuz?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında Cumartesi akşamları izleyicilerle buluşmakta olan Zümrüdüanka dizisinin 18 bölümü izleyicilerle buluşurken, yapım hakkında detaylar da gelmeye devam ediyor. İkinci sezona farklı bir hikaye ve yeni karakterlerle başlayan dizi bir türlü hayranlarını mutlu edememişti.

Cihan karakteri ile yapıma katılan İsmail Hacıoğlu ve Deniz olarak izlediğimiz Gökçe Eyüboğlu ile iki büyük transfer gerçekleştiren dizi, yine de izleyicilerini memnun edemedi. 17. bölümden itibaren Volkan Kocatürk’ün yönetmenliği devralması ile birlikte izleyicilerin taleplerinin dikkate alınacağı yeni bölüm beklentileri var… Değişimin ayak sesleri de aslında bir iki bölümdür görülmeye başlandı.

Sosyal medyada yapılan yorumlarda Zümrüt ve Serhat karakterlerinin yeniden birlikte olmaları istekleri yoğun bir şekilde paylaşıldı. Bu istekler 18. bölüm ile karşılanıyor, yani bu değişimin bir işareti gibi oldu… Tabii ki Serhat ve Zümrüt karakterlerinin başı sorunlardan kurtulamayacak. Sonuçta bu bir dizi ve hayat da her zaman mutlu-mesut devam etmez.

Zümrüdüanka dizisinin heyecanla ilerleyen hikayesine yeni bir isim daha katıldı. Bu adım da değişimin bir başka ayak sesi olarak görülüyor. Zira yeni bir karakter, o karakterin güçlü olması durumunda da hikayenin daha da gelişmesi ihtimali belirdi.

Geçtiğimiz ay 16. bölümü ile final yapan Güvercin dizisinin başrol oyuncularından Menderes Samancılar ile anlaşma sağlandı. Sağmancılar, Kapadokya’da bulunan sette ekibe katıldı ve Berham karakteri ile önümüzdeki hafta yayınlanacak 19. bölümden itibaren izleyicilerin karşısında olacak.

Zümrüdüanka dizisinde değişimin ayak seslerini duyuyor musunuz? 7

Pastel Film imzalı yapımda Alp Navruz ve Ceren Yılmaz ile Selim Bayraktar başrollerde bulunuyor. Kış şartlarının ağırlaşmaya başladığı Kapadokya’da çekimler de tüm hızıyla devam ediyor.

Cihan, Deniz karakterleri ile bir ivme yakalayan dizinin Behram karakterinin gelişi ile birlikte nasıl bir yöne savrulacağı da merak konusu oldu.