Ana sayfa Dizi Haberleri Sipahi dizisinde Kaan Yıldırım karizması diye bir gerçek var!

Sipahi dizisinde Kaan Yıldırım karizması diye bir gerçek var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sipahi isimli Show TV’nin yeni dizisi geçen pazartesi günü ilk bölümü ile yayın hayatına başladı. Kaan Yıldırım ile Özge Gürel ikilisini başrolde buluşturan dizinin bir ajan hikayesi olması izleyicilerin de yoğun bir şekilde ilgi göstermesinin ana nedenlerinden birisi olarak gözüküyor.

Kaan Yıldırım, uzun süredir dizi hayranlarının yakından takip ettiği bir isim. Özellikle Hekimoğlu dizisini takip edenler ne kadar başarılı bir oyunculuk sergilediğini, duygu geçişlerini ne kadar başarılı şekilde yapabildiğini iyi biliyor.

Yeniden televizyon ekranına Korkut Ali Türkoğlu isimli karakter ile dönüş yapan ünlü oyuncunun dizinin sahnelerindeki karizması da hayranları tarafından dikkat çekilen bir detay.

Sipahi dizisinde Kaan Yıldırım karizması diye bir gerçek var! 8

Kaan Yıldırım’ın bu role çok yakıştığını düşünen hayranları, kariyerinde bu projenin çok önemli bir yerinin olacağının farkında.

Kaan Yıldırım da işini ciddiyetle yaparak bir istihbarat kahramanı olan Korkut Ali karakteri ile adeta karizma sergiliyor.

Ünlü oyuncunun bu role çok yakıştığı, fit haliyle tam bir ajan görünümünde olduğunu düşünen izleyiciler, aldığı eğitimler ile silah kullanma konusunda da gerçekçi bir görüntünün ortaya konulduğunu fark ediyor.

Sipahi dizisinde Kaan Yıldırım karizması diye bir gerçek var! 9

Sipahi dizisi ikinci bölümü ile 19 Aralık Pazartesi akşamı ekranlara gelecek ve ilk bölüm elde edilen ortalamanın üzerindeki reytinglerin biraz daha artması bekleniyor.