Ana sayfa Dizi Haberleri Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi, Perşembe akşamı ne Camdaki Kız ne Aldatmak dizilerine sosyal medyada göz açtırmadı!

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi, Perşembe akşamı ne Camdaki Kız ne Aldatmak dizilerine sosyal medyada göz açtırmadı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Show TV’de yayınlanan Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi, yaz sezonunda başlamıştı. Dizinin sevilmesi ve izleyenlerin de ilgisinin devamı ile sezonda da yayınlanma şansını buldu. Ertan Saban ve Devrim Özkan’ın partnerliği o kadar çok sevildi ki dizi, her bölümde ikilinin diyalogları, sahneleri çok beğeniliyor, sosyal medyada gündemden düşmüyor!

Bu hafta Perşembe akşamı 22. bölümü yayınlanan Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi, reytingleriyle Total ve ABC1 kategorilerinde 6. ve AB’de ise 8. sıradaydı. Ortalama reytingleriyle kemik bir izleyici kitlesi tarafından her hafta ilgiyle izleniyor dizi.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi, Perşembe akşamı ne Camdaki Kız ne Aldatmak dizilerine sosyal medyada göz açtırmadı! 9

Adba.tv’nin yaptığı araştırma sonuçlarına göre 15 Aralık akşamı ekrana gelen reyting rekortmeni dizi Kanal D’nin Camdaki Kız dizisiyle birlikte atv’nin Aldatmak dizilerinin karşısında bu hafta Star TV’de yayınlanan Çöp Adam dizisin tekrarı da vardı. Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi, reytingde kıyasıya bir mücadele veren Aldatmak ve Camdaki Kız dizilerine büyük bir rakip olmasa da ilk 10 tablosunda yer almayı başaran bir yapım.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi, Perşembe akşamı ne Camdaki Kız ne Aldatmak dizilerine sosyal medyada göz açtırmadı! 10

Sadık bir izleyici grubunun heyecanla takip ettiği Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde Ertan Saban ve Devrim Özkan’ın hayat verdikleri Sadi ve Songül karakterlerinin her sahnesi, ayrı bir merakla takip ediliyor. Esprili, tatlı didişmelerin yaşandığı sahneler çok konuşuluyor, çok dikkat çekiyor. İki oyuncunun partnerliği beğeniyle takip edilirken, sosyal medyanın da dilinden düşmüyorlar rolleriyle.

Hal böyle olunca sosyal medyada da Perşembe akşamları en çok öne çıkan dizi Gelsin Hayat Bildiği Gibi oluyor! Reytingde yenemediği dizileri sosyal medyada adeta dize getiriyor Gelsin Hayat Bildiği Gibi! Aradaki fark o kadar büyük ki şaşırtıcı bir şekilde sosyal medyada Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi, Camdaki Kız’ın bile esamesini okutmuyor!

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi, Perşembe akşamı ne Camdaki Kız ne Aldatmak dizilerine sosyal medyada göz açtırmadı! 11

Son yayınlanan bölümüyle 32 bin 400 ileti ile ilk sırada yer alırken, en yakın rakibi Camdaki Kız’ın aynı akşam 2 bin 600 iletiye konu olabildiği görülüyor! Aldatmak dizisi ise bin 600 ileti ile Çöp Adam’ın tekrarının bile altında kalmış durumda!

Bu tabloya bakınca, sosyal medyada Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin diğer dizilere çok büyük oranda fark attığı görülüyor! Diziyi izleyenler için bu tablo, her hafta benzer sonuçlarla ayrı bir sevinç yaşatıyor…