Ana sayfa Dizi Haberleri Sipahi dizisinin başrolü Kaan Yıldırım’ın hayran kaldığı ve çok etkilendiği çok özel bir dizi var!

Sipahi dizisinin başrolü Kaan Yıldırım’ın hayran kaldığı ve çok etkilendiği çok özel bir dizi var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sipahi dizisi ilk bölüm reytingleri ile fena sayılmayacak bir başlangıç yaptı ve ikinci bölümden itibaren de izleyici ilgisinin artması beklenen bir proje olarak gözüküyor. Kaan Yıldırım da kariyerinin en farklı rollerinden birisiyle yeniden izleyicilerin karşısına çıktı. Korkut Ali Türkoğlu isimli bir ajan karakteriyle izlediğimiz oyuncu, en son Hekimoğlu isimli dizide doktor olarak ekranda yer almıştı.

2013 yılında Kayıp isimli diziyle setlere adım atan ve üst üste önemli projelerde rol alarak da kariyerini başarılarla dolduran Kaan Yıldırım, 2019 yılında Halka isimli dizide de yine aksiyon dolu anlar yaşamıştı.

Halka’nın ardından bu sefer Sipahi dizisinde aksiyon sahnelerini izlemekte olduğumuz oyuncu, gayet başarılı bir ilk bölüm performansı ile hayranlarının beklentilerini karşılayacağını göstermiş oldu. Dizinin hikayesinde farklı duygular ortaya konulacak ve Kaan Yıldırım’a göre de izleyiciler her sahneden farklı duygular hissedebilecek.

Sipahi dizisinin başrolü Kaan Yıldırım'ın hayran kaldığı ve çok etkilendiği çok özel bir dizi var! 8

Çok zengin bir kültüre sahip olduğumuz ve Türkiye’de çok fazla hikaye bulunduğunu anlatan oyuncu, “Bizde çok hikaye var. Hikayeleri güzel bir şekilde çekebilecek çok yetenekli yönetmenlerimiz, yapımcılarımız var. Daha çok imkan olursa, dünya çapında işler yapabilecek yeteneğe sahip bir topluluğuz. Ama tabii bu işler para ve zaman işi” diye konuştu.

Yenilikçi diziler yapıldığının altını çizen Kaan Yıldırım, bu konuda Netflix’te yayınlanan Sıcak Kafa isimli diziyi örnek gösterdi. Yabancı distopik dizilerden bir farkı olmayan Sıcak Kafa’yı öven oyuncu, şöyle konuştu:

“Yenilikçi işler de yapılmaya başlandı, Sıcak Kafa. Yabancı işlerden gerçekten bir farkı yok. O kadar güzel çekilmiş, o kadar farklı distopik bir dünya anlatıyor ki, ben hayran kaldım. Biz yetenekli, pratik zekalı bir millet olduğumuz için yaptıkça, zamanımız ve paramız daha çok olursa dünyada çok ses getireceğiz.”

Sipahi dizisinin başrolü Kaan Yıldırım'ın hayran kaldığı ve çok etkilendiği çok özel bir dizi var! 9

Sıcak Kafa dizisinin ilk sezonu Netflix’te yayınlandı ve büyük de ilgi gördü. Salgın bir hastalığın insanları aptallaştırmasından ve hayattan koparmasının anlatıldığı Sıcak Kafa dizisinde; Osman Sonant, Hazal Subaşı, Gonca Vuslateri, Haluk Bilginer ile Şevket Çoruh gibi önemli isimler başrolde bulunuyor.

Sadece oyuncu olarak değil, yapımcı olarak da sektörde çeşitli işlere adımını atan Kaan Yıldırım, şimdiye kadar 4 projenin yapımcılığını üstlendiğini söyledi. En son Gelincik isimli sinema filmi için çaba harcayan Yıldırım, yapımcılığın arka planda yaşananları daha iyi anlama şansı sağladığını söyledi.