Ana sayfa Dizi Haberleri Sipahi dizisinin ilk bölüm reyting sonuçları nasıl geldi?

Sipahi dizisinin ilk bölüm reyting sonuçları nasıl geldi?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında izleyicilerle Pazartesi akşamları buluşmaya başlayan Sipahi dizisi, yeni ajan hikayesi olarak izleyiciler tarafından merakla beklenen bir projeydi. 12 Aralık Pazartesi akşamı ilk bölümü yayınlanan dizinin başrollerinde Özge Gürel, Kaan Yıldırım ve Kerem Alışık bulunuyor.

Dizi hayranlarının fragmanlarını çok beğendiği Sipahi’nin ilk bölümünün reytinglerinin nasıl geldiği de çok merak ediliyor. Reyting sonuçları ortaya çıktı ve Sipahi dizisinin ortalamanın üzerinde gelen reytingler ile iyi sayılabilecek bir başlangıç yaptığını görüyoruz.

Pazartesi akşamları Alparslan, Yasak Elma ve Bir Küçük Gün Işığı isimli artık izleyicilerini oluşturmuş önemli yapımlar bulunuyor. Bu dizilerin arasına girerek rekabete katılan Sipahi dizisinin ilk bölüm reytinglerine bakıldığı zaman, beklentilerin tam da karşılanamadığını ama ilk bölüme göre de ortalamanın üzerinde gerçekleşen reytingler ile olumlu bir tablolunun oluştuğunu söyleyebiliriz.

Sipahi dizisi ilk bölümü ile tüm kişiler kategorisinde sekizincilik elde ederken, AB kategorisinde ise altıncı durumda bulunuyor. Dizi, ABC1’de ise dokuzucuncu sırayı elde etti.

Bu sonuçlara bakıldığı zaman Bir Küçük Gün Işığı dizisini AB grubunda geçen Sipahi, diğer iki kategoride ise rakibinin bir hayli gerisinde bulunuyor.

Yasak Elma dizisi ise 158. bölümü ile ekrana geldi ve tüm kategorilerde günü üçüncü olarak tamamladı. Dizinin reytinglerinin de gayet başarılı olduğunu söylemek gerekiyor.

Alparslan Büyük Selçuklu dizisi ise 37. bölümü ile hem AB hem de ABC1 gruplarını birinci bitirdi ve tüm kişiler kategorisinde de iknicilik elde etti. Dizinin reytingleri gayet başarılı geliyor.