Ana sayfa Sosyal Medya Alperen Duymaz romantik paylaşımıyla yine hayranlarının takdirini topladı!..

Alperen Duymaz romantik paylaşımıyla yine hayranlarının takdirini topladı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Son Yaz dizisindeki performansıyla kariyerinde sıçrama yaşayan, sonrasında rol aldığı BeIN CONNECT’te yayınlanan Erkek Severse dizisi de çok sevilen oyuncu Alperen Duymaz, özel hayatını göz önünde yaşamayı tercih etmeyen ünlü isimler arasında yer alıyor.

Öğretmen eşi Kübra Kelkit ile mutlu bir birlikteliği olan ünlü oyuncu, çok sık olmamakla birlikte zaman zaman eşiyle pozlarını instagram hesabından yayınlıyor.

Oyuncu sosyal medyadaki son paylaşımında eşinin doğum gününü kutladı. Alperen Duymaz’ın paylaşımı hayranlarını mest etti.

Alperen Duymaz romantik paylaşımıyla yine hayranlarının takdirini topladı!.. 7

9 Aralık 1992 doğumlu Kübra Kelkit 30 yaşına bastı. Alperen Duymaz eşiyle fotoğrafını paylaşarak, “Anlatamam” notunu düştü. Alperen Duymaz 2020 yılında, Çankırı’da öğretmenlik yapan çocukluk aşkı Kübra Kelkit’ten daha fazla ayrı kalmamak için düğününü öne alarak resmi nikah kıymış, Kelkit’in eş durumundan İstanbul’a tayin olmasını sağlamıştı.

Ekranlara en son Fox TV dizisi Son Yaz ile gelen ünlü oyuncu Alperen Duymaz, yeni sezonda yine aynı kanalda yayınlanacak Erkeğe Güven Olmaz adlı diziyle hayranlarının karşısına çıkacak.  Pastel Film tarafından çekilen dizinin yönetmen koltuğunda Doğacan Anafarta oturuyor. Ünlü oyuncu geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, yeni dizisinin çekimlerinin başladığını duyurmuştu.