Ana sayfa Dizi Fragmanları Sitemkar Ada Masalı seyircisini bekleyen sürprizler!

Sitemkar Ada Masalı seyircisini bekleyen sürprizler!

tarafından ker_def

Star TV yönetiminin Ada Masalı isimli romantik komedi dizisinin gününü değiştirmesi birçok dizi hayranı tarafından sitemli sözlerle eleştirildi. Dizi artık Çarşamba akşamları yayınlanıyor. Ada Masalı’nın bıraktığı salı akşamları ise Sana Söz isimli dizi ekrana geliyor.

Sana Söz’in iyi reytingler alma beklentisi tam olarak gerçekleşmezken, Ada Masalı hayranları da düşüş sergileyen yeni gün performansından memnun kalmadı. İşte bu nedenle de dizinin fanları Star TV yönetimine bu değişiklik nedeniyle sitemde bulunuyor.

Star ekranlarında yayınlanan Ay Yapım imzalı ‘Ada Masalı’, Çarşamba günleri seyirci ile buluşuyor. Başrollerinde; Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz’un yer aldığı ‘Ada Masalı’, yeni bölümüyle 17 Kasım Çarşamba Star’da yayınlanacak.

‘Ada Masalı’, çok farklı iki karaktere sahip olan Haziran (Ayça Ayşin Turan) ve Poyraz’ın (Alp Navruz) yollarının kesişmesiyle doğacak aşklarını konu alıyor. Dizinin 22. yeni bölümünde neler yaşanacağı da ortaya çıktı. İzleyicileri bekleyen sürprizler var.

İşte 22. Bölüm Konusu: Haziran ile Poyraz’ın beklenmedik bir şekilde otelde buldukları bebek, Kırlangıç Adası’nın yeni gündemi olur. Başta Haziran ile Poyraz olmak üzere herkes bebeğin üstüne düşerken Kırlangıç Adası’nda bebeğin annesini bulmaya yönelik çalışmalar başlar. Selma ve Fatih, Nehir’in İngiltere’deki okulunu karşılamanın yollarını ararken Latif ise İdil’in gidişiyle kendisini Zeynep’e ve onun hastalığına adayacaktır.

Alper ve Melisa evliliklerinin ilk gününden sorunlar yaşamaya başlarken Biricik, Beyazıt’ın daha önce hiç görmediği yüzüyle karşı karşıya kalır. Sadık’ın ablası Suzan ve oğlu Okan’ın adaya gelişi, Sadık’ı zorlu günlerin beklediğinin habercisi olacaktır.

Yayın Günü: 17 Kasım Çarşamba
Yayın Saati: 20.00 / Yeni Bölüm – 22. Blm