Ana sayfa Dizi Haberleri Siyah Beyaz Aşk dizisi 5 Şubat Pazartesi 16. bölüm 1. fragmanı yayınlandı

Siyah Beyaz Aşk dizisi 5 Şubat Pazartesi 16. bölüm 1. fragmanı yayınlandı

tarafından ker_def

Kanal D ekranlarının beğeniyle izlenen dizisi Siyah Beyaz Aşk, yeni bölümüyle 5 Şubat Pazartesi akşamı saat 20.00’de izleyicilerle buluşacak.

Aslı ve Ferhat’ın hikayesinin büyük ilgi gördüğü yapım reytinglerde de iyi sonuçlar elde ediyor… Ferhat bu bölümde kendisine laf edenlere büyük ders verecek sahneleriyle ilgi toplayacak.

Başrollerinde Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol’un yer aldığı Siyah Beyaz Aşk dizisinin 16. bölümü büyük merakla bekleniyor…

Dizinin 16. bölümünün 1. fragmanı yayınlandı…

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Aslı, Ferhat’ı bırakmamaya kararlı!

Yeter, Namık’ı vurduğunu Aslı’ya itiraf eder. İkisinin arasındaki bu tehlikeli sır, İdil’in Ferhat’a gerçekleri söylemesiyle son bulur. Yeter, Ferhat’ın sorgulayan bakışları karşısında, Namık’ı neden vurduğunu açıklayabilecek mi?

Necdet bebeğin, Gülsüm’ün olduğu ortaya çıkınca Gülsüm kendini öldürmeye kalkar. Gülsüm’ü son anda kurtaran Abidin, onu Ferhat’ın gazabından koruyabilecek mi?

Ferhat her geçen gün karanlığının, sevgisizliğinin daha çok farkına varırken Aslı, Ferhat’ı bırakmamaya kararlı. Ferhat, Aslı’yı kendisinden uzak tutamazken Aslı, Ferhat’ın onu korumak için seçtiği yolu duyunca ne yapacak?