Ana sayfa Foto Galeri Siyah Beyaz Aşk’ın Ferhat’ı İbrahim Çelikkol, baltayı taşa vurdu! Tepkiler çığ gibi büyüdü

Siyah Beyaz Aşk’ın Ferhat’ı İbrahim Çelikkol, baltayı taşa vurdu! Tepkiler çığ gibi büyüdü

tarafından ker_def

Siyah Beyaz Aşk'ın Ferhat'ı İbrahim Çelikkol, baltayı taşa vurdu! Tepkiler çığ gibi büyüdü 7

Trabzon’da yapılan bir ödül töreninde Birce Akalay’ın hayranlarına iyi davranış sergilemesine karşın İbrahim Çelikkol’un bazı hayranlarına karşı tavrı sosyal medyada büyük tepki çekmişti… İzleyiciler bu durumun etkisiyle Çelikkol’a karşı bir hayli sinirlenmiş durumdalar… Ancak bu sinirin bir sebebi de eşi Mihre nedeniyle dizideki sevgilisi Birce’ye yeterince ilgi göstermemesi…

Bu gelişmenin Siyah Beyaz Aşk dizisine olumsuz yansımaması dileğinde bulunan izleyiciler, Çelikkol’a rol arkadaşı Birce’yi örnek göstermekte…

Bir izleyici yaşanan bu durum üzerine şu yorumu yazmış:

“Bu tarz hareketler devam ederse diziye kötü etki edebilir. Çok güzel bir Siyah Beyaz Aşk ailesi olduk. Herkes çok emek harcıyor. İnsanlar aslında dizi nedeniyle tepki gösteriyor. Bize bir gülücük yeter, çok şey istemiyoruz. Dizimizin arkasındayız.”

Bir başka izleyici ise “Ben bir hata yaptım, kusura bakmayın demek bu kadar zor değil” diyerek Çelikkol’dan hayranlarının özür beklediğini belirtiyor.

İzleyiciler saatlerce çeşitli sosyal medya kanallarında ödül töreni ve oyuncularla ilgili duyuru çalışması yaptıklarını ancak Çelikkol’un kendileri ile ilgilenmemesine çok kızdıklarını, bunu hak etmediklerini ifade etmekte.