Ana sayfa Dizi Haberleri Siz bakmayın bu sempatik hallerine, Devrim Özkan’ın diziyle ilgili sıkıntıları büyüyor!

Siz bakmayın bu sempatik hallerine, Devrim Özkan’ın diziyle ilgili sıkıntıları büyüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Devrim Özkan, Gelsin Hayat Bildiği Gibi isimli Show TV dizisiyle başarılı bir dönem geçiriyor. Ertan Saban ile çok iyi bir dizi çifti olmaları nedeniyle sosyal medyada çok konuşulan oyuncu, reytinglerin çok iyi gelmesiyle de başarılı bir işte yer alıyor.

Devrim Özkan’ın sosyal medya yansımalarına bakıldığı zaman kariyerinin en popüler dönemini yaşadığına da söylemek mümkün. Ertan Saban ile partnerlik sürecinin yanı sıra dizideki Songül karakterinin olumlu yansımaları, milyonlarca izleyici de büyük bir sempati dalgası yarattı.

Devrim Özkan işte bu sempati dalgasının içinde bulunuyor ve kariyerinin de en başarılı dönemlerinden birisini yaşıyor. Dizinin hayatında çok büyük bir yerinin olduğunu belirten Devrim Özkan, bunun yan etkileri ile de uğraşmak zorunda.

Böyle başarılı hikayelerde yer almak her oyuncu için yoğun bir çalışma temposunu da beraberinde getiriyor. İşte Devrim Özkan son dönemde bu yoğun çalışma temposu nedeniyle sıkıntılar yaşıyor.

Siz bakmayın bu sempatik hallerine, Devrim Özkan'ın diziyle ilgili sıkıntıları büyüyor! 7

Onedio’nun youtube kanalında yayınlanan videoda hayranlarından gelen soruları yanıtlayan oyuncu, “Hayatında şu an en önem verdiğin üç şey nedir?” şeklindeki soruya yanıt verdi.

Oyuncunun sözleri, yaşadığı psikolojik durumun hangi boyutta olduğunu da ortaya koydu. Devrim Özkan, şunları anlattı:

“İşim, Songül, Sadi… Kesinlikle işim en birinci sırada. İşimdeki yaşadığım problemleri atabilmek için evdeki iki çocuğum Rıfkı ve Bal. Zaten şu an ruh sağlığımı sağlam tutmaya çalışıyorum, yorgunluktan kaynaklı.”

Annesi, babası ve ablasıyla çok yakın bir iletişimi olduğundan da bahseden ve onları hayatının merkezine koyan Devrim Özkan, yorucu çalışma temposunu evdeki hayvan dostları Rıfkı ve Bal ile atmaya çalışıyor. Oyuncu, yorgunluk nedeniyle sorunlar yaşadığını da bu sözleriyle ortaya koymuş oldu.