Ana sayfa Dizi Haberleri Bir yanda Haluk Bilginer, diğer tarafta Çetin Tekindor! Baba ve Yalı Çapkını dizileri oyunculuk resitali gibi!

Bir yanda Haluk Bilginer, diğer tarafta Çetin Tekindor! Baba ve Yalı Çapkını dizileri oyunculuk resitali gibi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları yayınlanmaya başlanan Yalı Çapkını dizisi o kadar büyük başarı kazandı ki, çift haneli reytinglere ulaşarak sezona adeta damgasını vurdu. Geçen sezon başlayan Baba dizisi de Show TV ekranında salı akşamları milyonlarca izleyiciyi peşinden sürüklemeye devam ediyor.

Hem Yalı Çapkını hem de Baba dizilerinin en önemli farkı ise iki usta oyuncunun muhteşem performanslarla gençlere örnek teşkil ettiği yapımlar olması. Yalı Çapkını dizisinde ustalık eseri performansıyla Çetin Tekindor, hikayeye çok büyük anlam katıyor.

Bir yanda Haluk Bilginer, diğer tarafta Çetin Tekindor! Baba ve Yalı Çapkını dizileri oyunculuk resitali gibi! 8

Yüz hatlarından mimiklerine, ses tonundan bakışlarına kadar bir Çetin Tekindor efsanesi Yalı Çapkını dizisiyle milyonlarca izleyiciyi kendisine aşık etti. Usta oyuncu, o kadar başarılı bir iş çıkartıyor ki, onunla aynı sette yer alan genç oyuncular ne kadar da şanslı.

Haluk Bilginer de aynı şekilde Baba dizisinin setine giriş yaptığı zaman herkesin enerjisini yükselten, onlara çalışma azmi veren bir konumda. Tolga Sarıtaş da usta oyuncu ile birlikte rol almaktan duyduğu mutluluğu her seferinde anlatıyor.

Bir yanda Haluk Bilginer, diğer tarafta Çetin Tekindor! Baba ve Yalı Çapkını dizileri oyunculuk resitali gibi! 9

Sarıtaş, “Haluk abi ile çalışmak çok büyük bir lüks, çok güzel bir fırsat. Haluk abi müthiş enerjide, sete geldiğinde hepimiz yükseliyoruz. İyi ki var, iyi ki beraber çalışıyoruz” diyerek sevgisini sergiledi.

Bir yanda Yalı Çapkını dizisinde karakteri adeta yaşayan bir Çetin Tekindor efsanesi, diğer yanda ise Baba dizisinde oyunculuğun zirvesine çıkan Haluk Bilginer performansı.

İki usta ismin televizyon ekranlarında milyonların önünde yer alması ne kadar büyük bir şans. Dizi izleyicileri de iki usta oyuncuya saygılarını hem yapımlara verdikleri ilgi ile hem de sosyal medya paylaşımları ile ortaya koyuyor.