Ana sayfa Dizi Haberleri Siz Feride karakterinden ne kadar rahatsız iseniz, Nur Sürer de bir o kadar sıkıntıda!

Siz Feride karakterinden ne kadar rahatsız iseniz, Nur Sürer de bir o kadar sıkıntıda!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Camdaki Kız dizisindeki Feride karakteri Nur Sürer’i çok zorladı! Kanal D ekranında yayınlanan Camdaki Kız dizisi perşembe akşamlarının sevilen yapımlarından birisi. Feride karakterini canlandıran oyuncu, çok başarılı performansı ile göz kamaştırıyor. Ustalığını her sahnede sergileyen oyuncu, Burcu Biricik ile olan yakın sahnelerinde de çok etkili bir görüntü sergiliyor.

Feride ile Nalan arasındaki sahnelere de dizinin hayranları hem heyecanla hem de biraz korkuyla takip ediyor. Nur Sürer’in Feride karakterini çok sert bir üslup ile canlandırması, Nalan’a annesinin yaptığı zulüm denilebilecek tavırlar da izleyenleri fazlasıyla etkiliyor. Camdaki Kız dizi hayranları sokakta gördükleri zaman Nur Sürer’den bir istekte bulunuyor. Oyuncu, “Kızına iyi davran” diye tavsiyeler aldığını belirtti.

Nur Sürer, “Çok güldüm, o bir rol işte. İlk defa böyle bir rol, biraz zorluyor beni. Benim karakterimin çok dışında birisi Feride” diye konuştu. Oyuncu, sert bir mizacı olan Feride’ye hiç benzemeyen birisi. İnsana önem veren, arkadaşlıklarını koruyan, doğaya ve hayvanlara karşı duyarlı olan Nur Sürer, kendisine hiç benzemeyin bir karakter olmasına rağmen Feride’ye o kadar başarılı şekilde hayat veriyor ki, dizi hayranları bu karaktere gıcık oluyor.

Dizilerin ömrünün reytinglere bağlı olduğunu hatırlatan Nur Sürer, “İnsan emeği, oyuncu kadrosu ne kadar öndeysek, ama arkada 150 kişi çalışıyor. Kaldırılması iyi değil. Reyting bitince hemen kaldırılıyor ve insanlar ona göre işlerini ayarlıyorlar. Bizim işimiz de zor. Mutlak reyting istiyorlar” ifadesini kullandı.