Ana sayfa Dizi Haberleri Reytingleri düşse bile Aşk Mantık İntikam’ın youtube başarısı göz ardı edilemez!

Reytingleri düşse bile Aşk Mantık İntikam’ın youtube başarısı göz ardı edilemez!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aşk Mantık İntikam isimle Fox TV dizisi, Haziran ayından bu yana ekranda yer almaya devam ediyor. Yılbaşı dolayısı ile ara vermek dışında ekip 29 bölümlük şu ana kadarki yayın döneminde çok başarılı ve yoğun bir işe imzasını attı. Yaz tatilinden feragat eden dizinin tüm ekibi, kış döneminde de diziyi ayakta tutmak adına büyük fedakarlık sergiliyor.

Burcu Özberk ile İlhan Şen ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin yeni bölümlerini heyecanla bekleyen sadık bir izleyici kitlesi bulunuyor. Ancak dizinin reytinglerinin son dönemde bir hayli düştüğünü ve izleyici ilgisinin de azaldığını kabul etmek lazım.

Aşk Mantık İntikam dizisinin senaristleri üst üste yenilikler yaparak hikayeye olan ilgiyi artırmak istiyor. Çınar ve Çağla karakterlerinin diziden çıkartılması ile birlikte Burak Yörük ve Melisa Döngel veda etmek durumunda kalmıştı.

Anıl Altan’dan sonra; Erdem Şanlı, Sebahat Kumaş ve Elçin Atamgüç’ün kadrosuna katıldığı Aşk Mantık İntikam’daki değişim de çok sert oldu. Hikaye bir anda farklı bir yöne doğru kaymaya başladı. Ancak bu durumun reytinglerde olumlu bir durum oluşturup oluşturmayacağı bilinmiyor.

Son olarak diziye Cem Belevi de katıldı ve yeni karakter ile birlikte hikayede yeni bir dönemin başlaması bekleniyor. Aşk Mantık İntikam’ın sosyal medyadaki başarısı da dikkatlerden kaçmıyor.

Youtube ortamında her fragmanı ve sahnesi yüzbinlerce izlenen dizi, çoğu zaman milyonluk izlenme oranlarına da erişiyor. Örneğin, dizinin 28 Ocak Cuma günü yayınlanacak olan 30. bölümünden ilk fragman 1.7 milyona yaklaşan görüntülenme ile youtube trend videolar listesinde 9. sırada bulunuyor. Benzer durumlar daha önce de birçok kez yaşanmıştı.

Reytingleri düşse bile Aşk Mantık İntikam'ın youtube başarısı göz ardı edilemez! 36

Twitter ortamında da her hafta birkaç kez en çok konuşulan konulardan birisi Aşk Mantık İntikam dizisi veya başrol oyuncuları oluyor.

Hikayesi ve başrol oyuncularının uyumu ile dikkat çeken dizinin sosyal medya desteği de çok yüksek. Reytinglerin ortalama oranlara kadar gerilemesi ise dizinin en büyük handikapını oluşturuyor.