Ana sayfa Dizi Fragmanları Sokağın Çocukları’ndan etkileyici yeni sezon fragmanı!

Sokağın Çocukları’ndan etkileyici yeni sezon fragmanı!

tarafından ker_def

Türkiye’nin lider yerli online video platformu BluTV’nin özel yapımı ‘Sokağın Çocukları’nın dördüncü sezonu için geri sayım devam ederken yeni sezondan ilk fragman yayınlandı. 18 Şubat’ta ilk iki bölümüyle birden BluTV’de izleyicisiyle buluşacak dizinin fragmanı sürpriz gelişmeleri ile kısa sürede büyük beğeni topladı.

BluTV’nin adrenalin yüklü fenomen dizisi ‘Sokağın Çocukları’nın üçüncü sezonunun muhteşem finalinin ardından dördüncü sezon için nefesler tutuldu. Suriye’de Faysal Aziz’i öldüren Onur Akbay ve çetesi, bu sezon Faysal’ın ağabeyi Malik’le karşı karşıya gelecek ve yeni defterler açılacak.

‘Sokağın Çocukları’ndan yayınlanan ilk fragman yeni sezonda da gerilimin bir an bile düşmeyeceğinin müjdesini verdi. Adrenalin yüklü çatışma sahneleriyle dikkat çeken fragman yeni sezona dair büyük merak uyandırdı.

DÖRDÜNCÜ SEZON AFİŞİ DE YAYINLANDI

Dizinin dördüncü sezon afişi de geçtiğimiz gün sosyal medyada paylaşıldı ve büyük yankı uyandırdı. Hayranları tarafından sabırsızlıkla beklenen dizinin afişinde yer alan yeni karakterler merak konusu olurken, afiş sosyal medyada beğeni topladı.

Sokağın Çocukları'ndan etkileyici yeni sezon fragmanı! 7

Daha önce görülmemiş büyük çatışmaların konu edileceği yeni sezonda, Suriye’de mahsur kalan çetenin işkence ve ölümle dolu, varlığını kimsenin bilmediği bir hapishanede yaşayacakları izleyiciyi şoke edecek.

‘Sokağın Çocukları’, dördüncü sezonun ilk iki bölümüyle 18 Şubat’ta BluTV’de.