Ana sayfa Yabancı Dizi Somebody Somewhere dizisinin ikinci sezonu izleyicilerle buluşuyor!

Somebody Somewhere dizisinin ikinci sezonu izleyicilerle buluşuyor!

tarafından ker_def

Türkiye’nin lider yerli online video platformu BluTV, HBO’nun eleştirmenler tarafından övgü ile bahsedilen komedi dizisi ‘Somebody Somewhere’ün ikinci sezonunu kullanıcılarıyla buluşturuyor.

Başrolünü ve yürütücü yapımcılığını ünlü komedyen-şarkıcı Bridget Everett’in üstlendiği dizinin ikinci sezonu bugün itibariyle BluTV’den izlenebilecek.

Keşfettiği şarkı söyleme yeteneği ile hayatına devam etmeye çalışan Sam, dışlanmış insanlardan oluşan bir toplulukla ‘kendini bulmaya’ devam ediyor.

İyi ve kötü yanlarıyla aile ilişkilerine dair keyifli çıkarımları bulunan dizi ikinci sezonunda hiçbir şeyin sonsuza kadar aynı kalmayacağının da altını çiziyor.

Bridget Everett’in başrolünü üstlendiği Somebody Somewhere’de kendisine Jeff Hiller (Joel), Mary Catherine Garrison (Tricia), Jane Brody (Mary Jo), Murray Hill (Fred Rococo), Mercedes White (Tiffani), Kailey Albus (Shannon) ve Meighan Gerachis (Irma) eşlik ediyor. Dizinin ikinci sezonunda ise Tim Bagley (Brad), Jennifer Mudge (Susan) ve Barbara Robertson (Darlene) kadroya dahil olan isimler arasında.

Somebody Somewhere ikinci sezon ilk bölümüyle bugün BluTV’de.