Ana sayfa Dizi Haberleri Su Burcu Yazgı Coşkun, dram sahnelerinin yeni favori ismi olacak!

Su Burcu Yazgı Coşkun, dram sahnelerinin yeni favori ismi olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim dizisinde 3 sezondur başarılı bir performans ortaya koyan Su Burcu Yazgı Coşkun, özellikle dram sahnelerindeki oyunculuğu ile dikkat çekmeye devam ediyor. Kardeşlerim dizisinin 87. bölümünde çocukların vurulması sonrasında mekana gelen ve onları yaralı halde bulan Asiye karakterinin duygusal yoğunluğu izleyicileri de derinden etkiledi.

Kardeşlerim dizisi hayranları senarist Gül Abus’a yönelik sert eleştiriler yaparken, bunun nedeni ise bazı karakterlerin diziden ayrılma durumunun olması. Çocukların vurulması ve ardından hastanede yaşam savaşı vermesi ve bu süreçte de Asiye karakterinin ortaya koyduğu duygusallık, Kardeşlerim dizi hayranlarını fazlasıyla etkiledi.

Dizinin 87. bölümü geride kaldı ve üçüncü sezonun sonlarına doğru yaklaşılıyor. Birçok izleyicinin eleştirdiği senaryonun gidişatı noktasında ortaya çıkan bu vurulma hikayesinin sonunda ne olacak izleyiciler merakla bekliyor. Tabii ki böyle ağır ve duygusal sahnelerde oyuncuların performansları da dikkatlerden kaçmıyor.

Sosyal medyada son yılların yükselen yıldızı konumundaki Su Burcu Yazgı Coşkun, özellikle de 87. bölümde ortaya koyduğu performans ile takipçilerini çok memnun etti. Genç oyuncu, 7 yaşından bu yana kamera karşısında ve Kardeşlerim projesi de çok iyi bir deneyim fırsatı oldu. Özellikle de duygusal ve gözyaşı dökülen sahnelerde Su Burcu Yazgı Coşkun’un izleyenleri çok etkilediği sosyal medyadaki yorumlardan da anlaşılıyor.

Genç oyuncu adına Kardeşlerim dizisi kariyerinin zıplama tahtası oldu ve bundan sonraki projelerde özellikle dram rollerinin fazlasıyla önüne geleceğini tahmin etmek zor değil.

Kardeşlerim dizisinin son haftalarda reytinglerde bir miktar düşüş yaşadığı da gözlemleniyor. Senaristin hikayeyi uzatmak ve dördüncü sezonda da izleyicilerin karşısına çıkartmak için önemli yenilikler ve büyük değişimler yapma ihtiyacı da gözlemleniyor. Bu durumda sezon sonuna kadar Kardeşlerim dizisinin hikayesinde çok önemli düzenlemeler yaşanması şaşırtıcı olmayacaktır.