Ana sayfa Dizi Haberleri Yalı Çapkını dizisindeki Kazım Ağa gerçek! Diren Polatoğulları benzerleri ile çok karşılaşıyor!

Yalı Çapkını dizisindeki Kazım Ağa gerçek! Diren Polatoğulları benzerleri ile çok karşılaşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yalı Çapkını dizisinde Kazım Ağa karakteri ile izleyicilerin gönlünü kazanan Diren Polatoğulları,ortaya koyduğu performans ile izleyicileri bir hayli etkiledi. Sadece dizide değil aslında tiyatro sahnesinde de emek veren bir isim olan Diren Polatoğulları, 2011 yılından bu yana setlerde emek veren isimlerden birisi.

Ölene kadar oyunculuk mesleğine devam etme kararlılığında olan, yaşadığımız dünyaya çok fazla anlam yüklemenin yanlış olduğunu düşünen oyuncu, Karadayı dizisindeki İbrahim karakterinden bugünlere birbirinden çok farklı rollerde yer aldı. Sinema dünyasında da emekleri bulunan Diren Polatoğulları; Arıza, Kırmızı Oda, Üç Kuruş gibi sevilen yapımlarda da çeşitli rollerle izleyici karşısına çıkmıştı.

Ancak şivesi ile birçok kişinin gönlünü hızlı bir şekilde kazanan Kazım Ağa karakteri, ünlü oyuncu için adeta bir dönüm noktası oldu. Sokakta yürüyemediğini ve hayranlarından çok hoş dönüşler aldığını anlatan Diren Polatoğulları, yoğun bir şekilde çalışmalara devam ettiklerini anlattı.

Yalı Çapkını dizisindeki Kazım Ağa gerçek! Diren Polatoğulları benzerleri ile çok karşılaşıyor! 8

Yalı Çapkını hakkında konuşan oyuncu, şunları anlattı: “Yalı Çapkını çok güzel, çok tuttu, çok seviliyor. Herkes izliyor. Toplumda genç, yaşlı, çocuk herkes izliyor. Dolayısı ile yansıması da güzel oluyor.

Gaziantep’te işe başladığımızda 2 ay sonra 15 reyting alacağız diye düşünmüyorduk. Çünkü o reytingler çok büyük. Eskiye göre 30 reytinge falan geliyor bence. Çok büyük bir reyting, tabii ki bu kadarını beklemiyorduk. Ama işimizin güzel olacağını, başarılı olacağını biliyorduk. Çünkü matematiği çok doğru ve düzgün bir iş. Senaryoyu okuduğunuzda zaten ‘bu iş tutar’ dediğiniz bir iş.”

Senaryoyu ilk okuduğu zaman bu işin içinde olmayı neden arzuladığı sorusu üzerine de Diren Polatoğulları, senaryonun önemine işaret etti.

Yalı Çapkını dizisindeki Kazım Ağa gerçek! Diren Polatoğulları benzerleri ile çok karşılaşıyor! 9

Dizinin hikayesinin kendisine de hayal ettirebilecek bir noktada olması gerektiğinden bahseden oyuncu, “Karakteri ben çok sevdim, defoları olmasını, aile babası olmasını. Başta çok psikopat, manyak gibi bir adam gibi duruyordu. Ama öyle değil. Baktığın zaman toplumumuzda böyle insan çok var, ben çok görüyorum. Sokakta çok güzel muhabbet ettiğiniz, güldüren birisi evde bambaşka şeyler yapabiliyor” diye konuştu.

Kazım gibi çok fazla insan gördüğünü, deneyimlediğini ve karakterin güncel hayat ile örtüştüğünü anlatan Diren Polatoğulları, bu nedenle de hikayede Kazım Ağa’nın çok sevildiğini ifade etti.

Yaşı nedeniyle karaktere ufak kalmamak adına bıyık bıraktığını ve bu şekilde bir görsel denge oluşturmaya çalıştıklarını anlatan Diren Polatoğulları, bu görüntü değişimi ile karaktere uygun bir imaja kavuştuğunu belirtti.