Ana sayfa Sosyal Medya Son dönemde yıldızı parlayan Hasan Can Kaya’yı da Acun Ilıcalı kaptı!

Son dönemde yıldızı parlayan Hasan Can Kaya’yı da Acun Ilıcalı kaptı!

tarafından ker_def

2021 yılında Exxen isimli platform ile izleyicilere yeni bir seçenek sunmaya hazırlanan Acun Ilıcalı, “ya batacağız, ya çıkacağız” diyerek yola çıkmıştı. Birçokfarklı yapım için anlaşmalar yapan, ünlü isimleri bir bir platformuna bağlamaya devam eden Acun Ilıcalı, özellikle gençlere hitap etmenin yolunu arıyor.

Blu TV ve Puhu TV gibi örneklerin olduğu ülkemizde Exxen ile Acun Ilıcalı ise, adeta Netflix ile rekabet etme çabasıyla hareket ediyor… Diziler, programlar, müzikli şovlar derken Exxen çok geniş bir yelpazede izleyicileri yakalamaya çaba harcayacak.

Acun Ilıcalı, aslında büyük bir risk aldı ama başarırsa da çok önemli ve dünyaya da ihraç edebileceği bir platform sahibi olacak.

Ünlü televizyoncunun son anlaştığı isim ise Hasan Can Kaya oldu… Son dönemde özellikle youtube üzerinden yayınlanan videolarla ünlenen Kaya, sahne performansı ile de sosyal medyada çok konuşuldu.

Hasan Can Kaya ile Exxen platformu için anlaşma yapan Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından da bu gelişmeyi duyurdu.

Hasan Can Kaya, platformda Konuşanlar isimli programını sunacak. Ilıcalı mesajında, “Hasan Can Kaya ile Konuşanlar Exxen’de, hepimize hayırlı olsun” diye yazdı.

Son dönemde yıldızı parlayan Hasan Can Kaya'yı da Acun Ilıcalı kaptı! 7