Ana sayfa Dizi Haberleri Son Yaz dizinde kimsenin beklemediği yeni karar!

Son Yaz dizinde kimsenin beklemediği yeni karar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında izleyicilerle Cuma akşamları buluşmaya devam eden Son Yaz dizisi için bu hafta önemli bir sınav verilecek.Ramo dizisinin yayından kalkmasının ardından Son Yaz dizisine büyük fırsat doğdu. Şimdiye kadar 16 bölümü yayınlanan dizi güçlü hikayesi ile iyi reytingler almaya devam ediyor.

Ramo’nun da final yapmasının ardından Son Yaz dizisinin daha iyi oranlar elde etmesi de bekleniyor. Dizinin yeni bölümünden ilk görüntüler de yayınlandı. Funda Eryiğit’in canlandırdığı Canan karakterinin yeni kararı herkesi şaşırtacak. Savcı Selim’den boşanmasının ardından ondan kopamayacağına anlayan Canan, sonunda direnmekten vazgeçiyor.

“Beni ikna ettin, yeniden başlamaya” diye konuşan Canan, Selim ile yaşadıkları son olaylardan sonra yeniden onunla bir hayata adım atma kararı ile herkesi fazlası ile şaşırtacak.

Gökhan karakteri geçtiğimiz bölüm diziye dahil oldu. Akgün’ün ağabeyi Gökhan olarak Olgun Toker’i izlemeye başladık. Yine karaktere ruhunu katan oyuncu iyi bir performans ile dizi hayranlarını mutlu etti.

Son Yaz dizinde kimsenin beklemediği yeni karar! 7
Son Yaz dizisinde yeni bölümde Gökhan’ın Akgün’ün ağabeyi olmayabileceğine yönelik fragmanda verilen mesaj dikkatleri çekiyor. Bu bir ters köşe mi yoksa bir hakikat mi?

Akgün ile Gökhan’ın tanışması da dikkatleri çekecek. Yeni karakter ile diziye yeni bir heyecan geldi. Son Yaz 22. bölümü ile sezon finali yapacak. İkinci sezonda da devam etmesine artık garanti gözüyle bakılıyor, çünkü izleyici ilgisi gittikçe artıyor.

İşte 23 Nisan Cuma günü yayınlanacak olan Son Yaz dizisinin 17. bölümünden 1. fragman: