Ana sayfa Dizi Haberleri Son Yaz dizisi Fox TV’nin yeni stratejisinin yeni kurbanı oldu!

Son Yaz dizisi Fox TV’nin yeni stratejisinin yeni kurbanı oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında geçen sezon başlayan ve birçok dizi ile sezona başlayıp, düşük performans sergileyen dizilerin de hemen yayından kaldırılması politikasına devam ediliyor. Geçen sezon dizi hayranları bu stratejik karar nedeniyle kanal yönetimine çok tepki göstermişti.

Üst üste yeni diziler başlamış sonra birbiri ardına finaller gelmişti. Sezon sonunda ise tüm bu çabaların sonucu Yasak Elma ve Son Yaz dizisi dışında hiçbir yapım bir sonraki sezona kalamadı.

Fox TV’nin 2021-2022 sezonunda aynı stratejiyi devam ettirmesi dizi hayranlarının yine kabusu oldu. İlk sezonunda iyi reytingler alarak ikinci sezon biletini son anda alan Son Yaz, ne yazık ki güçlü bir geri dönüş yapamadı.

Alperen Duymaz, Ali Atay, Hafsanur Sancaktutan’ın başrolünde yer aldığı diziye Birce Akalay, Yıldırım Bayraktar, Onur Bay, Yaprak Medine gibi oyuncular dahil oldu. İkinci sezonda hikayesi ve yeni atmosferi ile dikkat çeken dizi ne yazık ki, beklentileri karşılayamadı.

Cumartesi akşamları yayınlanan Son Yaz için Fox TV’nin final kararı verdiği ortaya çıktı. Uzak Şehrin Masalı’nın ardından Son Yaz da final yapacak diziler arasına katıldı. Dizinin twitter hesabından final kararı duyuruldu ve izleyicilere teşekkür edildi.

Son Yaz dizisinin 2 bölüm sonra veda edeceği ortaya çıktı. 9 Ekim tarihinde 25. bölümü yayınlanacak olan Son Yaz, 16 Ekim Cumartesi akşamı son kez izleyicilerin karşısına çıkacak.

Fox TV’nin elinde hazır olarak Elkızı ve Elbet Bir Gün isimli iki dizi bulunuyor. Bu iki yapımın ekrana gelebilmesi için iki dizinin final yapması şarttı. Sonunda bu ortam sağlandı. Ekim ayının ikinci yarısında dizi hayranları yeni yapımlarla karşılaşacak. Bakalım bu sefer reytinglerde şans bu iki yeni dizinin yüzüne gülebilecek mi?

Fox TV’nin hazırlıkları süren iki yeni yapımın daha bulunduğunu hatırlatmakta fayda var. Yani yeni strateji için önümüzdeki dönemde yeni diziler kurban edilecek.