Ana sayfa Sosyal Medya Son Yaz dizisinde Akgün’ün abisini bomba bir isim oynayacak!

Son Yaz dizisinde Akgün’ün abisini bomba bir isim oynayacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Fox TV’nin sevilen dizilerinden Son Yaz, Cuma akşamları etkileyici performanslarına devam ediyor. Dizinin 15. bölümünde Akgün’ün bir abisinin olduğu gerçeği ortaya çıkacak. Dizinin yeni bölümü heyecanla beklenirken, Akgün’ün abisini kimin canlandıracağı da merak ediliyor.

Son Yaz dizisinde Akgün karakterinin hayatını çok değiştirecek olan bu yeni mesele hikayede önemli değişim rüzgarı da getirecek. Alperen Duymaz, Ali Atay, Funda Eryiğit ve Hafsanur Sancaktutan’ın başrollerinde yer aldığı dizinin hikayesine yeni bir karakter daha geliyor.

Akgün’ün abisi olarak diziye katılması beklenen isim de ortaya çıktı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Olgun Toker ile imza aşamasına gelindi. Oyuncu son yılların parlayan yıldızlarından birisi. Her rolü büyük başarı ile canlandıran Toker, yetenekleriyle öne çıkıyor.

Son Yaz dizisinde Akgün'ün abisini bomba bir isim oynayacak! 16

Bilindiği üzere Olgun Toker, en son Arıza dizisinde çok başarılı bir performans ortaya koydu. Burak karakterinde psikopat birisine hayat veren oyuncu, büyük hayranlık uyandıran performansı ile akıllara yazıldı.

Olgun Toker’in önümüzdeki haftalarda Son Yaz dizisinde Akgün’ün abisi olarak ortaya çıkması bekleniyor.