Ana sayfa Dizi Haberleri Son Yaz dizisinde alınan karar izleyiciye bayram ettirdi!

Son Yaz dizisinde alınan karar izleyiciye bayram ettirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Off ne büyük heyecan! Son Yaz dizisinde olay var! Fox TV ekranlarında her geçen hafta daha da güzelleşmekte olan Son Yaz dizisinin temposu, hikayenin gidişatı ve oyunculuk performansları üzerine koyarak ilerliyor… Dizinin şimdiye kadar yayınlanan 11 bölümü büyük ilgi gördü ve izleyiciler de hiçbir sahneyi kaçırmamak adına soluksuz izledi…

Reytingleri de iyi gelmekte olan Son Yaz dizisi için Fox TV’nin şimdiden ikinci sezonu düşündüğünün ortaya çıkması da dizi hayranları için büyük bir sürprizdi.Bu durum yapıma bağlılığın artmasına da neden oldu. Çünkü izleyiciler devam edeceğini bildikleri bir işe daha sıkı sarılıyor ve zamanlarını ayırmayı daha çabuk kabulleniyor… Son Yaz dizisi için de bu sezon 22. bölümde yaz arası verilmesi ve Eylül’de de 2. sezonun başlaması gibi bir planın olduğu biliniyor.

Tabii ki reytinglerde ciddi bir sorun yaşanmaz ise Son Yaz, yoluna emin adımlarla devam edecek yapımlardan birisi. Alperen Duymaz ile Ali Atay sahnelerini heyecanla bekleyenler için de dizinin 12. bölümünde çok özel anlar yaşanacak. Ayrıca, cinayet şüphelisi olan Akgün’ün Selim tarafından saklanması ve Yağmur’a yakalanması da önemli bir başka gelişme olacak.

Son Yaz dizisinin 12. bölümünden 2. fragman paylaşıldı. Dizide heyecanın bol olduğu görüntülere yansıyor. Hem yeni fragmanı hem de yaşanacakların detayını haberimizin devamında izleyebilirsiniz.

Selim, kendisine teslim olan Akgün’ün aslında kendisini kurtarmak için böyle bir yola girdiğini öğrenir. Aleyhindeki kanıtlar yüzünden Akgün’ün hapse gireceği kesin gibidir ve etrafta onun katil olduğu haberleri yayılmaktadır. Selim ani bir kararla, Akgün’ü polise vermekten vazgeçer ve bu süreçte Akgün’ü geçici olarak evinde saklayacak, gerçek katili adalete teslim edecektir.

Bu defa Selim’in de kariyeri büyük tehlike altındadır ve Akgün, kimsenin onun burada saklandığını öğrenmesine izin vermemelidir. Öte yandan Yağmur’un, Akgün’ün hemen karşı evde saklandığının farkına varması ise sadece birkaç saatini alır.

Adalet Sitesi sakinleri ise çok yakın bir zamana kadar beraber yaşadıkları bu çocuğun kim olduğunu öğrenince şoke olurlar ve tepki gösterirler ancak Selim, ona yöneltilen eleştirilere kulak asmaz. Canan ise insanları sakinleştirmeye çalışırken, acımasız eleştirilerin hedefi haline gelir.

Selim, katili ortaya çıkaracak bir yol ararken, Emniyete yapılan isimsiz bir ihbar, Selim’in polis tarafından aranan bir şüpheliyi evinde sakladığını bildirince Akgün’ün bulunduğu yerden kaçması gerekir. Akgün’ün kaçışına hiç ummadığı biri yardımcı olurken, Akgün bundan sonraki hayatının sürekli saklanarak geçeceği gerçeğiyle yüzleşir. Akgün, umutsuzluğa kapıldığında, bu durumdan kurtulmak için harekete geçmekten başka şansı olmadığını anlar.