Ana sayfa Dizi Fragmanları Son Yaz dizisinde ters köşe sahneler geliyor!

Son Yaz dizisinde ters köşe sahneler geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son Yaz dizisinde yeni bölüm öncesi heyecan yayınlanan fragman ile bir hayli arttı. Ali Atay, Alperen Duymaz, Funda Eryiğit ve Hafsanur Sancaktutan’ın başrollerinde yer aldığı dizinin ilk 7 bölümlük performansı çok ilgi gördü. Geçtiğimiz hafta reytinglerinde de düzelme yaşanması Son Yaz dizisi adına iyi bir gelişme oldu.

Fox TV’de yayınlanan Son Yaz’ın hikayesinin hızlı akması, izleyiciyi sıkmadan ilerlemesi ve süreyi doldurma amacıyla fazladan sıkıcı sahneler eklenmemesi izleyiciler tarafından da takdir görüyor. Gerçekçi bir zaman algısıyla hareket eden senaristlerin bu inceliği izleyiciler tarafından da fark ediliyor.

Sosyal medyada Son Yaz dizisine olan ilginin de arttığını ve bazı izleyicilerin birbirine diziyi anlatarak ekran başında izlemelerini sağlamaya çalıştıkları yönünde yorumlar görebilirsiniz. En büyük korku ise dizinin reytinglerinin düşmesi ve hikayenin ansızın final yapması.

Ancak şu aşamada böyle bir tehlike görünmüyor. Son Yaz, kendi yolunda iyi sonuçlar alarak ilerliyor. Yeni bölümdeki duygusal sahneler de izleyicileri çok etkileyecek. Fragmandan anlaşılan Akgün’ün babası Selçuk Taşkın ölüyor. Arif Pişkin diziden ayrılmış olabilir ama hikayede her zaman bir ters köşe olma durumu da var. Defin sırasında Akgün’ün acısını paylaşan Selim, onu bırakmayacağını söyledi.

Fragmanda ayrıca Akgün’ün elinde silahla polislere yakalandığı an dikkat çekiyor. Selim’in “Ben sana oğlum dedim. Sen değilsin değil mi” şeklindeki sözleri de izleyicilerin hem yüreklerine dokundu hem de heyecanı daha da çok artırdı.

İşte Son Yaz dizisinin 8.bölüm fragmanı: