Ana sayfa Dizi Haberleri Son Yaz dizisindeki 5 ayrılık kafa karıştırdı, soru işaretleri havada uçuşuyor!

Son Yaz dizisindeki 5 ayrılık kafa karıştırdı, soru işaretleri havada uçuşuyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Onca ayrılıktan sonra Son Yaz ikinci sezonu nasıl olacak? Bu soruyu soran bir çok dizi hayranı bulunuyor. Fox TV, geride bıraktığımız kış sezonunda çok ilgi gören ve sadık bir izleyici kitlesini kendisine hayran bırakan Son Yaz dizisiyle ilgili yeni gelişmeler şaşkınlık yarattı.

Harika bir sezon geçiren Son Yaz’ın sezon finali 21. bölümde yapıldı ve üst üste yaşanan gelişmeler herkesin kafasını karıştırdı. Funda Eryiğit’in canlandırdığı Canan karakterinin ikinci sezonda olmayacağı bombası patlayınca herkes şaşırdı. Funda Eryiğit de ekibe veda ederek üzdü…

Olgun Toker de diziden ayrılan bir başka isim oldu. Toker, sonradan katılmıştı ama iyi performans ortaya koyarak, izleyicileri yine hayran bıraktı. Ancak ayrılıkların bununla sınırlı olmadığı ortaya çıktı.

Dizinin kadrosunda yer alan önemli isimlerin bir bir ayrıldığı geçtiğimiz gün ortaya çıktı. Emre Karayel, Şebnem Dönmez ve Erdem Şanlı da projeye veda eden isimler arasında bulunuyor. Bu oyuncuların dışında ayrılıklar olabileceği de belirtiliyor ve izleyiciler bu durumdan çok da memnun kalmadı.

Son Yaz dizisindeki 5 ayrılık kafa karıştırdı, soru işaretleri havada uçuşuyor! 7

Son Yaz dizisinin ilk sezonundaki sıcaklığına ve doğallığına büyük katkı yapan 5 oyuncu, ikinci sezonda yok. Bir de İzmir’in sıcak ve insanın içini açan atmosferinden sonra dizinin İstanbul’da devam edecek olması da izleyicilerin kafasını karıştırıyor.

Peki yeni sezon nasıl olacak? Yeni kurulacak olan düzen ilk sezonu aratacak mı? Hikayenin devamını çok merak eden Son Yaz hayranları, İstanbul’daki yeni dönemi de sabırsızlıkla bekliyor ve yeni karakterlerle de desteklenmesini istiyor.

Alperen Duymaz, Ali Atay ve Hafsanur Sancaktutan dizinin başrolünde olmayı sürdürecek. Acaba yeni başroller eklenecek mi? Hikaye nasıl bir tempoda devam edecek? Dizinin hayranlarının aklını kurcalayan birçok soru var.

Çünkü Son Yaz yeni bir döneme giriyor. İlk sezon çok başarılı sonuçlar alındı ama ikinci sezonda aynı ortam oluşturabilecek mi?

Kafaların karışması bu yüzden. Yeni bir dönem yeni bir hikaye kurgusu yeni bir düzen ve atmosfer derken, acaba yine izleyici ile hikaye arasındaki ilk sezonda kurulan etkileşim kurulabilecek mi?

Bekleyip göreceğiz.