Ana sayfa Dizi Haberleri Şebnem Dönmez, Yasak Elma’dan sonra yine bir entrika dizisi olan Kızılcık Şerbeti’ni tercih etti!

Şebnem Dönmez, Yasak Elma’dan sonra yine bir entrika dizisi olan Kızılcık Şerbeti’ni tercih etti!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Şebnem Dönmez, çok uzun yıllardır televizyon ekranında yer alan isimlerden birisi oldu. Dizilerde, sinema filmlerinde rol alan Şebnem Dönmez, ayrıca yarışma programlarında sunucukluk da yaptı.

Son yıllarda daha çok dizilerde görmekte olduğumuz oyun, Zemheri ve Son Yaz gibi akılda kalan dizilerin yanı sıra, fenomen olan Yasak Elma dizisinde de rol aldı.

Handan karakteri ile Yasak Elma dizisinin entrika dolu hikayesinde çok başarılı işler çıkartan oyuncu, şimdi de Kızılcık Şerbeti dizisi ile yeniden ekranlara dönüş yapacak.

İlk sezonda güçlü bir çıkış yapan ama ikinci sezonda adeta reyting patlaması yaratan Kızılcık Şerbeti projesi, bu başarısını entrikası bol bir yapım haline gelmesine borçlu.

Yasak Elma’dan sonra Şebnem Dönmez’in yine güçlü bir entrika hikayesi olan Kızılcık Şerbeti dizisini tercih etmesi dikkat çekici oldu.

Üçüncü sezonda yeni sürprizlerle izleyicileri yeniden ekrana çekmeye çalışacak olan Kızılcık Şerbeti dizisinde Şebnem Dönmez’in Giray’ın annesi Heves karakterini canlandıracağı belirtiliyor.