Ana sayfa Dizi Haberleri Menajerimi Ara’nın finali erkene çekildi, geriye kaç bölüm kaldı?

Menajerimi Ara’nın finali erkene çekildi, geriye kaç bölüm kaldı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Star TV ekranlarında yayınlanmakta olan ve kendine has bir izleyici grubu bulunan Menajerimi Ara dizisinin ekran macerası sona eriyor… Dizinin düşük reytingler almasına rağmen, reklam gelirlerinin iyi olması ve maliyetinin düşük olması Star TV’nin devam ettirmesini sağlamıştı.

Barış Falay, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş, Özge Borak, Ayşenil Şamlıoğlu’nun kadrosunda yer aldığı dizinin akıbeti ortaya çıktı. Yaz sonuna kadar devam etmesi planlanan proje, erken veda ediyor. Dizi şimdiye kadar 42 bölüm yayınlandı. Finalin ise 47. bölümde gerçekleşeceği ortaya çıktı.

Star TV’nin yaz sonuna kadar devam etmeme kararı izleyicileri bir hayli üzdü. Toplam 5 bölümü kalan Menajerimi Ara dizisi bu durumda 25 Temmuz Pazar günü yayınlanacak olan 47. bölümü ile birlikte final yaparak ekranlara veda edecek.

Yayınlandığı tüm ülkelerde iyi bir sonuç veren dizinin Türkiye uyarlaması da başarılıydı. Özellikle de Ahsen Eroğlu ile Deniz Can Aktaş’ın canlandırdıkları Dicle ile Barış çifti hayranlar tarafından çok beğenildi. Eroğlu, doğallığı ve oyunculuk performansıyla çok övüldü.

Dizinin tecrübeli isimleri de ortaya güzel işler koydu ve konuk olan ünlülerle birlikte de dizi çok konuşuldu. Menajerimi Ara dizisinin 43. bölümü 27 Haziran Pazar günü ekrana gelecek. Yeni bölümün konuklarından birisinin de Nursel Köse olduğu ortaya çıktı.