Ana sayfa Sosyal Medya Son Yaz dizisinden sonunda beklenen haber geldi!

Son Yaz dizisinden sonunda beklenen haber geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bu sezon dizi üzerine dizi hazırlatan Fox TV, haftanın 7 günü ekranda bir dizisi olmasına rağmen, yeni yapımları da hazır tutuyor. Hangi dizi düşerse yerine bir yenisi mutlaka başlayacak. Fox TV’de yayınlanmak üzere hazırlanan yapımlardan birisi de Son Yaz…

Bir süredir hazırlıkları devam eden dizi ekibi sonunda beklenen haberi verdi. Son Yaz dizisi sete çıktı ve çekimler başladı. Koronavirüsün dizi setlerinde de sıkıntılara yol açtığı bu dönemde, Son Yaz ekibi de önlemler altında çekimler yapıyor… Dizinin çekimlerinin başladığı da sosyal medyadan yapılan klasikleşen paylaşım ile duyuruldu.

Burak Arlıer’in yönetmenliğini yaptığı dizi O3 Medya tarafından yaptırılıyor… Alperen Duymaz ile Hafsanur Sancaktutan’ı başrolde buluşturan dizide bu ikilinin uyumu ve enerjileri de merakla bekleniyor. Yakında yayınlanacak olan fragman ve fotoğraflarda izleyiciler en çok da bu uyumdan izler arayacak.

Kasım başında okuma provaları yapılmıştı. En son Zemheri dizisinde izlediğimiz Alperen Duymaz’ın yeniden ekrana dönecek olması hayranlarını çok mutlu ediyor.

Hafsanur Sancaktutan ise Gülperi dizisindeki Fidan karakterindeki başarısının ardından, geçen sezon Aşk Ağlatır’da başrolde yer almayı başarmıştı.

Funda Eryiğit ve Ali Atay’ın da rol aldığı dizinin hikayesi İstanbul’da başlayacak ve İzmir’in Urla ilçesinde devam edecek.