Ana sayfa Sosyal Medya Son Yaz dizisine koronavirüs nedeniyle ara verildi, aşıklar kavuştu!

Son Yaz dizisine koronavirüs nedeniyle ara verildi, aşıklar kavuştu!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Fox TV’nin Cuma akşamları ekrana gelen dizisi Son Yaz’ın İzmir’deki seti bir süre önce durduruldu! Çekimlerine ara verilen dizini setinde koronavirüs vakalarının görülmesi üzerine zorunlu olarak alınan karar sonrası bir süre ekranda da dizi yer alamayacak.

Çekimleri İzmir Çeşme ve civarında süren Son Yaz dizisinin 18 bölümü ekrana geldi. Çekimler devam ederken sette bazı kişilerin koronavirüse yakalandıklarının anlaşılması üzerine, tüm çekimler iptal edildi.

Reytingleriyle bekleneni vermese de izleyenler tarafından hikayesi de oyunculuklar da büyük beğeni topluyor. Alperen Durmaz, Ali Atay, Hafsanur Sancaktutan ve Funda Eryiğit’in başrolünde oynadıkları dizinin setindeki korona vakaları ise dizinin yayınlanmasını da ileri tarihe attı.

Dizi bu hafta yayında olmayacak. Koronavirüs çıkan kişiler karantinaya alınırken, oyuncular ve geri kalan ekip de evlerine döndüler bir süreliğine.

Bu isimler arasında dizinin başrollerinden Ali Atay da var. Oyuncuda koronavirüs olmadığı, Hazal Kaya’nın paylaşımlarından da anlaşılıyor.

Kaya, İstanbul’daki evlerine dönen eşi ile bu aralar bol bol instagram’dan fotoğraflar paylaşmakta. Aynı zamanda komşu oldukları Bülent Şakrak ve Ceyda Düvenci ile bahçelerinde buluşan çift, keyifli akşamlar geçiriyor. Kimi zaman da Şakrak ile atıştıkları notlarla görenleri gülümsetiyorlar…

Son Yaz dizisine koronavirüs nedeniyle ara verildi, aşıklar kavuştu! 9

Hazal Kaya, İzmir’de iken ayrı kaldığı eşine olan sevgisini ve aşkını da her fırsatta göstermekte. İşte son yaptığı paylaşım…

Son Yaz dizisine koronavirüs nedeniyle ara verildi, aşıklar kavuştu! 10

Bu arada Hazal Kaya, Şakrak çiftinin oğulları Okan Ali ile de bir poz verdi. Bülent Şakrak’ı abisi gibi gören oyuncu, Ali’nin de halası olarak görüyor kendisini. İşte hala yeğenin sevimli halleri…

Son Yaz dizisine koronavirüs nedeniyle ara verildi, aşıklar kavuştu! 11