Ana sayfa Dizi Haberleri Son Yaz dizisine yapılan 3 transfer de adeta nokta atışı oldu!

Son Yaz dizisine yapılan 3 transfer de adeta nokta atışı oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İkinci sezonu merakla beklenen Fox TV’nin Son Yaz isimli dizisinden önemli gelişmeler arka arkaya geliyor… Alperen Duymaz, Ali Atay ve Hafsanur Sancaktutan’ın ikinci sezonda da kadroda yer alacağı diziden diğer başrol oyuncusu Funda Eryiğit ayrılmıştı. Ayrıca Erdem Şanlı, Emre Karayel ile Şebnem Dönmez de ekipten ayrılan isimler arasında yer alıyor.

Son Yaz dizisinin ilk sezonu İzmir’de çekildi, ancak ikinci sezon için ekip İstanbul’da hazırlıklarını yapıyor. hikayede de önemli değişiklikler olacak. İkinci sezonda çok daha etkileyici bir oyuncu kadrosu ile izleyicilerin karşısına çıkacak olan Son Yaz dizisinde, 3 önemli isim netleşti.

İlk olarak Sare karakterinde Birce Akalay ortaya çıkmış ve dizi hayranları bu transferi büyük bir sevinç ile karşılamıştı. Ardından ise Savaşçı dizisinin finalinin ardından Sarp Levendoğlu da Fox TV dizisine katıldı. Birce Akalay ile Sarp Levendoğlu’nun 2014-2017 yılları arasında evli olduklarını ve Küçük Ağa isimli dizide tanıştıkları da yeniden hatırlatılmıştı.

Son Yaz dizisine yapılan 3 transfer de adeta nokta atışı oldu! 8

Birce Akalay ve Sarp Levendoğlu ikilisinden sonra diziye 3. transfer olan isim de netleşince izleyiciler yeni sezonun çok etkileyici olacağına daha da çok inandı. Adeta nokta atışı denilebilecek transferler gerçekleşti.

Şimdi ise Son Yaz dizisine bir önemli transferin daha gerçekleştiği ortaya çıktı. Arka Sokaklar dizisinde 15 sezon boyunca Tekin karakterine hayat veren Onur Bay, izleyicilerle yeni bir rol ile buluşacak. Arka Sokaklar’a başladığında 9 yaşında olan Onur Bay, aradan geçen 15 yıldan sonra ikinci bir rolde daha yer almanın heyecanını yaşıyor.

Son Yaz dizisine yapılan 3 transfer de adeta nokta atışı oldu! 9

Arka Sokaklar’dan Haziran ayındaki 15. sezon finalinde ayrılan Onur Bay’ın rolü de netleşti. Alperen Duymaz’ın canlandırdığı Akgün’ün karşısına zorlu bir rakip olarak yeni bir isim çıkacak ve Onur Bay da bu karakteri canlandıracak.