Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova dizisinde büyük değişime hazır olun, her şey yenileniyor!

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde büyük değişime hazır olun, her şey yenileniyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında ilk 3 sezonu başarılarla dolu olan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin dördüncü sezonunda aynı ilgiyi görüp göremeyeceği bilinmiyor… Dizinin 3.sezonunda ayrılan isimler ile birlikte hikayenin nasıl devam edeceği konusunda da kafalarda birçok soru işareti var.

Ancak dizinin ekibi ve senaristler yoğun bir çaba sergiliyor. Bir Zamanlar Çukurova’nın dördüncü sezonda güçlü rakipleri ile mücadele edebilecek yenilikler de peş peşe gelecek. Dizinin ekibine yeni isimler eklenirken, yeni karakterlerin hikayenin yönünü de belirlemesi beklentisi yüksek.

İşte bu noktada en önemli detaylar İbrahim Çelikkol üzerinde gelişiyor. Hakan Gümüşoğlu karakteri ile izleyicilerin karşısına çıkacak olan oyuncu, en son ekranda Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin Mehdi’si olarak yer almıştı. Yaz günlerinde Netflix’te yayınlanan Kuş Uçuşu isimli dizinin setinde de yer alan İbrahim Çelikkol, ayrıca Muğla’da devam eden orman yangınları sırasında itfaiye hortumu ile yangına müdahale ettiği görüntülerle de kalpleri bir kez daha kazandı.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde büyük değişime hazır olun, her şey yenileniyor! 20

İşte İbrahim Çelikkol’un yangınlarla mücadelesinden bir fotoğraf… Ünlü oyuncu bu haliyle de hayranlarının gönlünü bir kez daha kazandı.

Kariyerinin en iyi dönemini yaşayan İbrahim Çelikkol, Bir Zamanlar Çukurova dizisinin dördüncü sezonunu yönlendirecek bir karakter ile hikayede çok güçlü bir şekilde yer alacak.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Hakan Gümüşoğlu karakteri bir lojistik firmasının sahibi. Dizinin bazı sahnelerinin Beyrut’ta çekileceği de böylelikle ortaya çıktı. Hakan Gümüşoğlu karakteri Çukurova’ya nasıl bir giriş yapacak merakla bekleniyor.

Demir Yaman’dan intikam almak için Adana’ya gelecek olan bu karakter, Demir öldüğü için Züleyha ile karşı karşıya kalacaktır. Her dizinin ana öğesi aşk olacağından da Züleyha ile Hakan arasında sezon içinde bir yakınlaşma olursa kimse şaşırmasın.

İşte bu noktada İbrahim Çelikkol ile Hilal Altınbilek ikilisinin uyumu çok konuşulacaktır.