Ana sayfa Dizi Haberleri Son Yaz dizisini bekleyenlere güzel haber Alperen Duymaz’dan geldi!

Son Yaz dizisini bekleyenlere güzel haber Alperen Duymaz’dan geldi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de Cuma akşamları yayınlanan Son Yaz dizisinin setinde yaşanan koronavirüs vakaları nedeniyle dizinin çekimlerine bir süre ara verilmişti. İki haftadır ekranda olmayan dizinin müdavimleri, heyecanla bu hafta yayınlanıp yayınlanmayacağını bekliyordu.

Bir kaç gün önce dizinin yeni bölümünden ön izleme ve ardından da dün akşam 19. bölüm 2. fragmanının ekrana gelmesiyle izleyici de rahat bir nefes aldı. Başrollerinde Alperen Duymaz, Hafsanur Sancaktutan, Ali Atay ve Funda Eryiğit’in oldukları dizinin devam etmesi yönündeki karar da izleyenleri sevindirmişti.

Son Yaz’ın reytinglerinin düşük olması nedeniyle Fox TV’nin diziden vazgeçeceği düşünüldü ama kanal yapımın arkasında durmaya kararlı! Yeni sezonda da tekrar ekranda olacak.

Yakında sezon arası vermesi beklenen dizi için yaşanan mecburi 2 haftalık ara ise izleyicinin canını biraz sıkmıştı. Yeni bölüm için oyuncuların bir araya geldikleri ve çekimlerin sürdüğünü de Alperen Duymaz, fragmandan önce izleyiciye sosyal medyadan gösterdi.

Sonunda ekibin İzmir’e gidip çekimlere başladığı haberi, sosyal medyada da yankı buldu. Alperen Duymaz, instagram sayfasından, Ali Atay ve Funda Eryiğit ile dizinin setindeki karavandan aşağıdaki pozlarını paylaştı.

Bu paylaşım ile birlikte çekimlerin sürdüğünün de öğrenilmesiyle izleyici mutlu oldu. Stok bölümünün yayınlanacağı bu haftadan sonra yeni bölümün çekiminin de yapıldığı anlaşılmış oldu böylece…

İşte Alperen Duymaz’ın son paylaşımı…

Son Yaz dizisini bekleyenlere güzel haber Alperen Duymaz'dan geldi! 7