Ana sayfa Sosyal Medya Dizisi final yapan Demet Özdemir nerede, ne yapıyor? İşte yanıtı…

Dizisi final yapan Demet Özdemir nerede, ne yapıyor? İşte yanıtı…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Son yılların popüler kadın oyuncuları arasında yer alan Demet Özdemir, Erkenci Kuş dizisi ile hızlı bir çıkış yakalamış ve ardından da tv8’de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisi ile ekranlara gelmişti. Dizi, geçtiğimiz hafta yayınlanan 43. bölümüyle veda etmişti.

Özdemir, İbrahim Çelikkol ile yola çıktığı dizisinde, sezon sonuna doğru Engin Öztürk ile partner oldu. İkilinin ekran uyumu da beğenildi ama reytingleri düşen dizinin 3. sezonda yayınlanma şansı kalmadı.

Genç oyuncunun yeni sezonda yeni bir dizi projesi olup olmadığı hayranları tarafından da merak konusu. Henüz konuyla ilgili bir gelişme yok.

Ancak Demet Özdemir, yaz sezonunda da çalışıyor. Kısa bir tatilin ardından Haziran ayında Şükrü Özyıldız ile başrolünde oynayacağı Aşk Taktikleri isimli filmde rol alacak.

Romantik komedi türündeki film, Netflix’te yayınlanacak. Henüz çekimler başlamadı. Demet Özdemir’in, dizinin finalinin ardından bir tatile gideceği konuşulmuştu ama Özdemir’in yaptığı paylaşımlara bakılırsa hala İstanbul’da.

Son olarak aşağıdaki paylaşımı yapan Demet Özdemir’in, üzerindeki spor kıyafetleri ile görüldüğü fotoğrafı, evinin salonunda çektiği de bir başka paylaşımından anlaşılıyor.

Dizisi final yapan Demet Özdemir nerede, ne yapıyor? İşte yanıtı... 8

Sevgilisi Oğuzhan Koç’un fotoğrafını kısa süre önce instagram’da yayınlamıştı Demet Özdemir. Evin dekorasyonundan, son paylaşımında da evinde olduğu ve İstanbul’da kaldığı görülüyor. Önümüzdeki günlerde tatile gider mi bilinmez ama yeni filminin çekimlerinin tamamlanmasının ardından bir tatil yapması olasılığı da var. Oyuncu şimdilik İstanbul’da…

Dizinin çekimleri sürerken sık sık setten paylaşımlar yapıyordu Demet Özdemir ama set bitince paylaşımları da azaldı. Yine de hayranlarını habersiz bırakmayan oyuncu, ara ara bir kaç paylaşım yapmakta…

Dizisi final yapan Demet Özdemir nerede, ne yapıyor? İşte yanıtı... 9