Ana sayfa Dizi Haberleri Yemek yarışmaları çok popüler, şimdi de yemekli diziler Camtavanlar ve Aşkın Tarifi geliyor!

Yemek yarışmaları çok popüler, şimdi de yemekli diziler Camtavanlar ve Aşkın Tarifi geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Televizyon ekranında yemek kültürüne yönelik olarak hazırlanan programlara ilgi büyük… Bu konuda uzun süredir ekranda olan farklı programlar var ve her görüşten insana hitap edecek bir yapımı da ekranlarda bulmanız mümkün… Televizyondaki bu yemek kültürü ilgisi, yavaş yavaş dizilere de sirayet etmeye başladı.

Yaz aylarında yayınlanacak olan 2 dizinin de konusu restoran ve yemek kültürü üzerine olacak… Bu dizilerden birisi Meriç Acemi’nin senaryosunu yazdığı Camtavanlar… Kadınlara işyerlerinde ayırıcımlık uygulanmasına verilen genel bir ifadedir “cam tavanlar”… İşte bu ifade Show TV’de yayınlanacak olan yeni dizinin de ismi oldu…

Erkek başrol için Kubilay Aka ile anlaşma sağlanmıştı. Şimdi de kadın başrol için Bensu Soral ile anlaşma yapıldığı ortaya çıktı. Genç oyuncu, İçerde dizisinden 4 yıl sonra yeniden dizilerde görünecek… Bensu Soral, bugüne kadar birçok teklif almıştı. Ancak uzun süredir beklediği rolü bulunca da anlaşmayı kabul etti.

Yemek yarışmaları çok popüler, şimdi de yemekli diziler Camtavanlar ve Aşkın Tarifi geliyor! 8

Leyla karakterine hayat verecek olan Bensu Soral ile Cem karakterini canlandıracak Kubilay Aka ikilisinin uyumu da merak ediliyor. Restoran zinciri sahibi olan Cem ile Leyla arasındaki büyük aşk genel olarak yemek kültürünün de içinde yer aldığı ortamlarda geçecek…

Yaz aylarının ikinci yemek kültürüne yönelik dizisinde ise başrolde Kadir Doğulu bulunuyor. Ünlü oyuncu, çalışmlara da başladı… Aşkın Tarifi isimli dizi Kanal D ekranında yayınlanacak. Fırat Karasu isimli Gaziantepli bir lokantacıya hayat verecek olan Kadir Doğulu, ayrıca Fransız mutfağı uzmanını canlandıracak.

Yemek yarışmaları çok popüler, şimdi de yemekli diziler Camtavanlar ve Aşkın Tarifi geliyor! 9

Ünlü şef Eyüp Kemal Sevinç ile yemek provaları yapmaya başlayan oyuncu, şimdiden hazırlanmanın kendisi için önemli olduğunu söyledi. Kadir Doğulu, “Tutkularımdan biri oyunculuk diğeri ise aşçılık idi. Bu proje sayesinde iki aşkımla da buluştum. Seyircilerimiz Aşkın Tarifi’nde bir yandan hikayeyi izlerken bir yandan da nefis yemeklerin yapılışına şahit olacak” açıklamasında bulundu.

Yapımını NTC Medya, yapımcılığını Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği Aşkın Tarifi dizisinin,
yönetmenliğini Deniz Koloş, yaratıcı yapımcılığını Birsel Çıkıncı yapmakta olup senaryosunu Doruk Erengül ve Leyla Oter kaleme alıyor.