Ana sayfa Sosyal Medya Ortalarda görünmeyen Hafsanur Sancaktutan yeni sürprizler için ilk işareti verdi!

Ortalarda görünmeyen Hafsanur Sancaktutan yeni sürprizler için ilk işareti verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hafsanur Sancaktutan, 2022 yılında iyi çıkış yapan kadın oyunculardan birisi oldu. Son Yaz dizisiyle büyük beğeni kazandıktan sonra, Disney Plus’ta yayınlanan Dünyayla Benim Aramda dizisinin kadın başrollerinden olan oyuncu, ayrıca bu sezon Darmaduman isimli Fox TV’nin gençlik dizisinde de başrolde yer aldı.

Darmaduman isimli dizinin çok iddialı bir proje olmasına rağmen, erken final yaparak ekranlara veda etmesi, Hafsanur Sancaktutan’ın kariyeri açısından da bir şanssızlık olarak değerlendiriliyor. Son dönemde ortalarda görünmeyen oyuncu, alışveriş yaparken kameralara takıldı. Bir süredir evde dinlenmekte olduğundan bahseden oyuncu, 6 Şubat’ta Türkiye’yi sarsan deprem felaketi sonrasında yardım faaliyetlerine kendisinin de katıldığını anlattı.

Hafsanur Sancaktutan, herkes gibi deprem nedeniyle kendisinin de dağıldığını ve şimdilerde toparlanmaya çalıştığını ifade etti. Oyuncu, “Kendime yeni şeyler buldum, biraz psikolojimi rahatlatabilmek için. Çünkü antisiyete kaygım arttı benim de herkes gibi. Ama şu an iyiyim, umarım herkes için de çok daha iyi olacak, bugünleri atlatacağız” dedi.

Evde dinlendiği süreçte hem İngilizce’sini ilerletmek için çalıştığını hem de Çello çalarak müzik ile ilgilendiğini anlatan oyuncu, 2 yıldır hayatında Çellonun bulunduğunu da ifade etti.

Ortalarda görünmeyen Hafsanur Sancaktutan yeni sürprizler için ilk işareti verdi! 7

Bunu bir hobi olarak yaptığını ve bazı şarkıları çalarken söylemeyi de sevdiğini anlatan Hafsanur Sancaktutan, bu süreçte evden dışarıya çıkmamasının nedenini ise şöyle anlattı:

“Kendimi keşfetmek, kendimle zaman geçirmek. Çok yoğun çalışıyoruz sete çıktığımız zaman. Ben yalnızlığı sevdim. Spor yapmayı, dışarı çıkmayı, kendime bakmayı, biraz kitap okumayı seviyorum. Bunları dışarıda da yalnız başıma yapıyorum, evde de… Çok dostum var, yalnız da değilim ama kendimle zaman geçirmeyi seviyorum.”

Şu anda bir ilişki yaşamayı düşünmediğini de anlatan Hafsanur Sancaktutan, özellikle dürüst insanları seviyor ve bir yanlış yapıyorsa bunu kendisine söylemesi gerektiğine inanıyor.

Yeni projelerin de olduğunu ve bazı senaryolar okumakta olduğunu anlatan Hafsanur Sancaktutan, şunları söyledi:

“Projeler var, biraz ara vermiştim ama şimdi tekrar senaryo okumaya başladım. Sürprizler olabilir, güzel şeyler gelebilir. İçime sinsin, doğru iş olsun. Benim için önemli olan o.”