Ana sayfa Sosyal Medya Son Yaz dizisinin kamera arkasında Hafsanur Sancaktutan bir rüzgar estirdi ki, görmeniz lazım!

Son Yaz dizisinin kamera arkasında Hafsanur Sancaktutan bir rüzgar estirdi ki, görmeniz lazım!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son Yaz dizisi, 1 Ocak Cuma akşamı ilk bölümü ile izleyicilerle buluşacak. Ali Atay, Funda Eryiğit, Alperen Duymaz ve Hafsanur Sancaktutan’ın başrollerinde yer aldığı dizinin çekimleri Çeşme’de devam ediyor. Ekip bir hayli memnun ve sakin bir ortamda, koronavirüs riskinden biraz daha korunaklı bir şekilde sette yoğun bir çaba harcıyor.

Son Yaz dizisinin 1 Ocak günü yani yarın akşam saat 20.00’da yayınlanacak olan ilk bölümü öncesinde ise setten özel görüntüler yayınlandı. Oyuncuların heyecanı ve neşeli halleri görüntülere yansıyan en dikkat çeken detaylardan birisi…

Çeşme sahilinin güzelliklerinin de yansıdığı görüntülerde, çekimler sırasında yaşananlar ile ligili ayrıntılar da bulunuyor. Oyuncuların sosyal medya paylaşımları da büyük ilgi görmekteydi.

Yağmur karateri ile izleyeceğimiz Hafsanur Sancaktutan, telefonun kamerasını açtı ve çalışma ortamını izleyicilere gösterdi. “Bakalım sette neler oluyor” diyen Hafsanur Sancaktutan’ın enerjik halleri dikkat çekiyor.

Alperen Duymaz ile Hafsanur Sancaktutan, Akgün ve Yağmur karakterleri ile partner oldu. İki ünlü ismin birbirleri ile hemen kaynaştıkları da görüntülere yansıdı.

Ekip çok heyecanlı ve sette yoğun bir çalışmanın olduğu da Ali Atay’ın gece saat 4’te çekim yaptıklarını hatırlatması ile bir kez daha anlaşıldı.

Funda Eryiğit’in de sette neşeli hallerinin yansıdığı Hafsanur Sancaktutan’ın kamerası bir hayli ilginizi çekecek. İki ünlü ismin tüm hayranlarına “İyi seneler” dilediği videoyu aşağıda bulabilirsiniz.