Ana sayfa Sosyal Medya Benim Adım Melek toparladı, Doğduğun Ev Kaderindir düşüşte, Zümrdüanka iyice gözden düştü!

Benim Adım Melek toparladı, Doğduğun Ev Kaderindir düşüşte, Zümrdüanka iyice gözden düştü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çarşamba akşamları yayınlanan diziler arasındaki reyting rekabetinde dikkat çeken bir ayrışma yaşanıyor… Kuruluş Osman ve Sadakatsiz dizileri 10’un üzerindeki reytingleri ile tüm kategorilerde izleyicilerin dikkatini çekiyor ve reytingleri de adeta ikisi topluyor… Zirvede de büyük bir yarış halindeki iki dizinin her hafta güçlü performanslar ortaya koyması dikkat çekiyor.

Kuruluş Osman dün akşam yayınlanan bölümüyle total ve ABC1 gruplarında birincilik elde ederken, Sadakatsiz ise AB’de birinci oldu ve diğer kategorilerde ise atv dizisinin ardından ikincilik elde etti. AB grubunda da Kuruluş Osman’ı ikinci sırada görüyoruz. Bu iki dizi dışında Çarşamba akşamları reyting arayan 3 dizi daha bulunuyor.

tv8’in Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde düşüş bir süredir devam ediyor. 6’lı reyting oranlarına yükselen ve 7’ye dayanan dizi, güç kaybetti. Demet Özdemir, İbrahim Çelikkol ve Engin Öztürk’ün başrollerinde yer aldığı dizinin dün akşam yayınlanan 26. bölümünün reytinglerinin düşük gelmesi de moral bozdu. Birçok izleyici dizinin uzun süreli olması için daha iyi reytingler alması gerektiğini biliyor. Çünkü 5’li oranlarda ilerleyen Doğduğun Ev Kaderindir, bir kademe daha düşerse sıkıntı başlayacaktır.

TRT1 ekranlarında yayınlanan Benim Adım Melek dizisi ise 2. sezonuna devam ediyor. 45. bölümü dün akşam yayınlanan dizinin geçen haftaya göre yükseliş sergilemesi ise çok olumlu bir tablo olarak göze çarptı. Dizi 4’lü oranları buldu ve bu iyiye işaret. Zira geçen hafta 3’lü oranlar elde edince moraller biraz bozulmuştu.Nehir Erdoğan, Kutsi ve Mehmet Çevik gibi önemli isimlerin buluştuğu dizinin hikayesi de hızlı akıyor ve kemik bir izleyici grubu bulunuyor.

Reytinglerin toparlanması ile birlikte Benim Adım Melek dizisinin 2021 yılında da izleyicileri TRt1 ekranına çekmesi bekleniyor. Doğduğun Ev Kaderindir’de ise kadına şiddet konusunda verilen toplumsal mesajlar öne çıkıyor. Zeynep ve Barış arasında yeni bir aşka doğru gidilirken, Mehdi’nin hapse girmesi ve Benal’in de artık anne olmasının hikayeye önemli katkıları olacaktır.

Benim Adım Melek toparladı, Doğduğun Ev Kaderindir düşüşte, Zümrdüanka iyice gözden düştü! 4

25. bölümü yayınlanan Fox TV dizisi Zümrüdüanka ise artık iyice izleyicinin gözünden düştü. Totalde 3’ü bile bulamayan dizinin AB grubunda 1 ve ABC1’de ise 2’li oranlar elde etmesi, izleyicilerin terk ettiğinin de bir göstergesi.

Zümrüdüanka final bölümü ile 6 Ocak Çarşamba akşamı ekranda yerini alacak. Ancak izleyicilerin büyük çoğunluğu final bölümünü bile pek umursamıyor. Zümrüt ve Serhat ile mutlu bir son isteyen sadık kitle ise, finali merakla bekliyor ve senaristlerde bir ters köşe değil, mutlu bir son beklediklerini ifade ediyor.

30 Aralık Çarşamba akşamının reytinglerde ilk 10 program listesi ise şöyle:

Benim Adım Melek toparladı, Doğduğun Ev Kaderindir düşüşte, Zümrdüanka iyice gözden düştü! 5