Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Son Yaz için son kez ekran başına! İşte final gerçekleri!

Son Yaz için son kez ekran başına! İşte final gerçekleri!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle geçen sezon buluşan Son Yaz dizisi geniş bir hayran kitlesine sahip. Sosyal medyada çok aktif olan izleyiciler ne yazık ki ekran başında dizinin yeterince iyi reytingler almasını sağlayamadı.

Son Yaz dizisi için geçen hafta alınan final kararının ardından sosyal medyada büyük bir tepki dalgası yaşandı. Dizinin bitmemesi adına izleyiciler ellerinden gelen çabayı sergiledi. Ancak sosyal medyadaki bu çabaların bir anlamı yok. Çünkü Fox TV kararını çoktan verdi ve hatta Elkızı dizisinin de Son Yaz’ın yerine yayına gireceği duyuruldu.

Son Yaz için son kez ekran başına! İşte final gerçekleri! 10

Son Yaz için izleyiciler artık son kez ekran başına geçecek. 16 Ekim Cumartesi günü saat 20.00’da 26. bölümü yayınlanacak olan dizi hayranlarına veda edecek. Dizinin final bölümü öncesinde Fox TV’ye tepki dolu birçok yorum yapılmaya devam ediyor.

Son Yaz için son kez ekran başına! İşte final gerçekleri! 11

Ancak tüm bu çabaların final kararını değiştirmesi veya dizinin başka bir platformda devam etmesini sağlamayacağını da belirtmek lazım. Son Yaz’in final bölümünde neler yaşanacağı da çok merak ediliyor… İşte final bölümünden tüm detaylar:

Hayat ağır bir sınavdır. Selim, yaşadığı onca şeyden sonra kendisiyle ve geçmişiyle büyük bir yüzleşmeye girer. Bu yüzleşme Selim’i, kendisini sorgulamaya götürür.

Son Yaz için son kez ekran başına! İşte final gerçekleri! 12

Çocukları için her şeye yeniden başlama kararı alır ancak Selim’in sınavı henüz bitmemiştir.

Akgün ve Yağmur ise içlerinde biriktirdikleri öfke ve tutkuyla sınav verirler. Öfke mi yoksa tutku mu kazanacaktır?

Son Yaz finali, gittiği yoldan emin olan ve bu yolda attığı adımların sonucundan korkmayanların finalidir.

Son Yaz için son kez ekran başına! İşte final gerçekleri! 13