Ana sayfa Dizi Haberleri Son Yaz ve Seni Çok Bekledim dizileri reytinglerde fena şaşırttı!

Son Yaz ve Seni Çok Bekledim dizileri reytinglerde fena şaşırttı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları reyting rekabeti çok zorlu… Kırmızı Oda’nın her hafta başını çektiği ve birincilikleri de topladığı Cuma akşamları, zaman zaman da totalde Arka Sokaklar birincilik alabiliyor. Dün akşam yine tv8 tüm kategorilerde ilk sıradaydı. Arka Sokaklar da iyi reytingler almayı başardı. Show TV’nin Ramo dizisi de hem total hem de ABC1’de yine güzel reytingler alarak geçtiğimiz haftalarda olduğu gibi gücünü sergiledi.

Cuma rekabetinde asıl dikkati çeken şey ise düşüş yaşayan 3 dizinin de aynı gün yükseliş sergilemesi oldu… Bu dizilerden en dikkat çekeni Fox TV ekranında yayınlanmakta olan Son Yaz dizisi oldu. Geçen hafta reytingleri gerileyen ve izleyicilerin de bir hayli telaşlandığı Son Yaz, bu hafta AB ve ABC1 gruplarında 5’li reytingler elde ederek çok iyi sonuçlar aldı. Totalde 10. sırada yer alan Son Yaz, AB grubunda günü 3. bitirdi ve ABC1 de ise 7. oldu. Bu sonuçlar dizi adına gayet iyi bir yükselişi anlatıyor…

Bir diğer dikkat çeken dizi ise Star TV ekranlarında 3. bölümü yayınlanan Seni Çok Bekledim oldu. İlk iki bölüme göre dün akşam dizi çok daha iyi sonuçlar aldı. Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu ikilisinin başrolünde yer aldığı dizideki yükseliş gelecek haftalar için de umut ışığı saçtı. ABC1’de 4,5 seviyesini bile aşan dizi, total ve AB kategorilerinde ise 4’ü zorlamaya başladı.

İlk iki bölümün düşük reytinglerine nazaran dün akşam dizinin toparlanmakta olduğunun sinyali geldi. Star TV adına güzel bir haber. Zira Seni Çok Bekledim için ilk olarak gün değişikliği yapılan Sol Yanım dizisi kaybedildi, final kararı çıktı. Akrep ise ortada, reytinglerini yükseltemez ise o da final tehlikesi ile karşı karşıya.

Son Yaz ve Seni Çok Bekledim dizileri reytinglerde fena şaşırttı! 9

atv’nin 1 Ocak 2021’de başlattığı fantastik kahramanlık hikayesi olan Akıncı dizisi de dün akşam umut veren bir yükseliş sergiledi. Dizi tüm kategorilerdi 3’lü oranlarda olsa da yukarı yönlü bir adım atmış olması sevindiriciydi. Akıncı dizisi totalde günü 17.olarak kapatırken, AB grubunda ise 10. oldu. Dizi, ABC1 grubunda da günü 14.sırada tamamladı.

TRT1’de yayınlanan Payitaht Abdülhamid dizisi ise 5. sezonuna devam ediyor ve düşük reytinglerine rağmen yine de kemik izleyici grubundan ilgi görüyor.

İşte 12 Şubat Cuma günü reytinglerde ilk 10 program listesi:

Son Yaz ve Seni Çok Bekledim dizileri reytinglerde fena şaşırttı! 10

Son Yaz ve Seni Çok Bekledim dizileri reytinglerde fena şaşırttı! 11