Ana sayfa Dizi Haberleri Tuba Büyüküstün’den Rusya’yı fethedecek bir proje daha!

Tuba Büyüküstün’den Rusya’yı fethedecek bir proje daha!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Netflix’te yayınlanacak olan Another Self dizisinin çekimleri sürerken Covid-19’a yakalanan Tuba Büyüküstün Rusya’yı fethetmeye devam ediyor. Güzel oyuncu iyileştikten hemen sonra Rus telekomünikasyon markasının reklam filmi için Türkiye’de kamera karşısına geçti.

En son Star TV’de yayınlanan ve başrolünü Engin Akyürek’le paylaştığı Sefirin Kızı dizisinde izlediğimiz Tuba Büyüküstün, dizi sona erdikten sonra bir süre tatil yapmıştı. Tatilinin ardından da Netflix için çekilen Another Self dizisi için yeniden kamera karşısına geçmişti.

Ancak güzel oyuncu Ayvalık’ta devam eden dizinin çekimleri sırasında Covid-19’a yakalandı. Bunun üzerine İstanbul’a gelen oyuncu hastanede tedavi altına alınmıştı. Dizinin çekimlerine de ara verilmişti.

Tuba Büyüküstün'den Rusya'yı fethedecek bir proje daha! 7

Tuba Büyüküstün iyileşti ve dizi setine geri döndü. Bu arada Rusya için çekilen bir reklam filminde de rol aldı. Hürriyet gazetesinden Behlül Aydın’ın haberine göre Büyüküstün, Rus telekomünikasyon pazarının yüzde 80’ini elinde tutan Megafon ile Apple’ın işbirliğinde çekilen reklam filmi için kamera karşısına geçti. Türkiye’de yapılan çekimler iki gün sürdü.

Birçok dizisi Rusya’da yayınlanan Tuba Büyüküstün, en çok Gönülçelen dizisiyle sevilmişti. Dizide başrolleri Cansel Elçin ve Onur Saylak’la paylaşan Büyüküstün’ün canlandırdığı Hasret isimli çiçekçi kız Rusya’da o kadar çok sevilmişti ki, bir oyuncak haline getirilmişti.

Okul arkadaşı olan üç kadının hikâyesini anlatan Another Self dizisinin çekimleri de devam ediyor. Burcu Alptekin’in yönettiği dizi sekiz bölüm olacak ve 2022 yılının başlarında izleyiciyle buluşacak. Dizide Büyüküstün’ün yanı sıra Boncuk Yılmaz, Seda Bakan, Serkan Altunorak, Murat Boz, Fırat Tanış ve Rıza Kocaoğlu gibi isimler yer alıyor.