Ana sayfa Sosyal Medya Son Yaz’dan sonra şimdi de Leyla ile Mecnun! Ali Atay ne yapacağını bilemiyor!

Son Yaz’dan sonra şimdi de Leyla ile Mecnun! Ali Atay ne yapacağını bilemiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1 Ekim 1990 doğumlu olan ünlü oyuncu Hazal Kaya, bir arkadaşının organize ettiği doğum günü partisi düzenledi. Hazal Kaya ve Ali Atay çiftinin yakın dostları da bu partide bir araya geldi…

Hazal Kaya, eşi ile birlikte yoğun bir şekilde çalıştıklarını ve bu doğum günü sürprizini de bir arkadaşının organize ettiğini söyledi. Buğra Gülsoy ve Ozan Dolunay ile birlikte yeni bir diziye başlayan Hazal Kaya, yakında Fox TV ekranında yerini alacak.

Oyuncu, eşi ile birlikte yoğun bir tempo içinde olduklarını söyledi. Son Yaz dizisinin ikinci sezonu için kamera karşısına geçen Ali Atay, yeni sezon bölümleri ile hayranlarının karşısına çıkmaya başladı. Hazal Kaya’nın dizisi için ise son hazırlıklar devam ediyor. Oyuncu, “Çalışıyoruz ikimiz de. İyi gidiyor, beğenilmesini umuyoruz” diye konuştu.

Son Yaz'dan sonra şimdi de Leyla ile Mecnun! Ali Atay ne yapacağını bilemiyor! 13

Ali Atay, Leyla ile Mecnun dizisinin Exxen’de geri dönüşüne iyi tepkiler aldıklarını söyledi. Oyuncu, “Biz korkarık başladık ama düşündüğümüz gibi olmadı. Zor bir şey 10 sene sonra” diye konuştu. Leyla ile Mecnun’un ikinci sezonu için çekimlere başlayacaklarını açıkladı.

Son Yaz dizisi ile birlikte Leyla ile Mecnun dizisinin setinde yer alması gereken Ali Atay, çok yoğun bir temponun içine giriyor.

Oyuncu, “Ben ne yapacağımı bilmiyorum. İkisi birden, aç köpek gibi çalışıyorum. Bilmiyorum nasıl olacak. Denk geldi, yapacak bir şey yok. Son yaz varken Leyla ile Mecnun’u da kaçırmak istemedim” diye konuştu.

Setten sete gezmekte olan Ali Atay, akşamları veya haftanın boş günlerinde ailesi ile birlikte olabiliyor.