Ana sayfa Sosyal Medya Kanunsuz Topraklar yeni bir moda trendi başlatabilir!

Kanunsuz Topraklar yeni bir moda trendi başlatabilir!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında Çarşamba akşamı ilk bölümü yayınlanan Kanunsuz Topraklar dizisinin başrolünde Esra Bilgiç ile Uğur Güneş ikilisi bir araya geldi. İkili birbirlerine uyumları ve enerjileri ile daha ilk bölümden izleyicilerden büyük övgü topladı.

Fox TV’nin çok önem verdiği dizi ortalamanın üzerinde reytingler alarak iyi bir başlangıç yaptı. Dizinin ikinci bölümden itibaren daha geniş bir izleyici kitlesine hitap etmesi bekleniyor. Dizinin en dikkat çeken konularından birisi de kostümleri oldu.

Kanunsuz Topraklar yeni bir moda trendi başlatabilir! 8

1939 yılının Türkiye’sinde geçen dizinin kostümleri özel bir ekip tarafından dikildi… Dizide Gülfem karakterini canlandıran oyuncu, dönemin kostümlerini kendisinin de çok beğendiğini belirtti.

Dizideki paltoların kış ayları için moda olabileceği değerlendirmesini da yapan oyuncu, kendisine dizideki kostümlerden günlük yaşamında kullanmak için bazı modelleri yaptırdığını da açıkladı.

Kanunsuz Topraklar yeni bir moda trendi başlatabilir! 9

Oyuncu, “Kostümler çok güzel. İnanılmaz güzel dikiyorlar. O dönem insanlar ekstra giyimlerine özeniyor. Seyirci çok beğenecek, bence bu kuş paltolar, kabanlar diziden de alınır. Çünkü ben giyeceğim, kendime yaptırıyorum” açıklamasını yaptı.