Ana sayfa Dizi Haberleri Son Yaz’ın Gökhan’ı Olgun Toker’in işleri açıldı! Projeleri arka arkaya sıralıyor!

Son Yaz’ın Gökhan’ı Olgun Toker’in işleri açıldı! Projeleri arka arkaya sıralıyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son dönemin en başarılı oyuncularından biri olarak kabul edilen Olgun Toker en son karşımıza Son Yaz dizisiyle çıkmıştı. Yetenekli oyuncu Son Yaz’ın sona ermesinden sonra bir dijital dizi çekti. Toker şimdi de iki yeni projeyle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Son Yaz dizisinde psikopat mafya adamı Gökhan karakterini başarıyla canlandıran Toker ardından Birce Akalay’la birlikte Mezarlık isimli dizide rol aldı. Bir süredir sesi soluğu çıkmayan başarılı karakter oyuncusu iki projeyle birden gelmeye hazırlanıyor.

Bunlardan biri dizi projesi. Olgun Toker, başrollerinde Ahsen Eroğlu ve Ozan Dolunay’ın yer alacağı Merve Kült isimli filmde rol alacak. Netflix’te yayınlanacağı belirtilen film, Ceylan Naz Baycan’ın Merve Kült Bir Çöküş ve Diriliş Öyküsü kitabından uyarlanacak.

Son Yaz’ın Gökhan’ı Olgun Toker’in işleri açıldı! Projeleri arka arkaya sıralıyor! 7

Olgun Toker’in bir diğer projesi de televizyon dizisi. Başarılı oyuncu başrollerinde Engin Öztürk ve İrem Helvacıoğlu’nun yer alacağı Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinde rol alacak. En son Bir Zamanlar Çukurova dizisinde izlediğimiz Selin Yeninciler’in de yer alacağı dizi TV8’de yayınlanacak.

Her rolünde çok farklı bir karaketere dönüşen başarılı oyuncunun yeni projelerinde hangi kılığa gireceği büyük merak konusu. Olgun Toker ilk olarak Hayat Şarkısı dizisinde canlandırdığı Mahir karakteriyle dikkatleri üzerine çekmişti.

Almancı bir karakter olan Mahir’i o kadar başarıyla canlandırmıştı ki tüm izleyicilerin kalbini kazanmıştı. Olgun Toker Son Yaz’da psikopat bir karakteri canlandırarak saçlarını sarıya boyatmış, Bir Aile Hikayesi ve Fatma’da da tam aksi bir şekilde takım elbiseli sıradan hayatı olan karakterlere hayat vermişti.