Ana sayfa Dizi Haberleri Ozan Dolunay’ın hayranlarını heyecanlandıran birisi dizi iki proje geliyor!

Ozan Dolunay’ın hayranlarını heyecanlandıran birisi dizi iki proje geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son yılların dikkat çeken genç oyuncularından Ozan Dolunay, 2015 yılında başladığı kariyerinde emin adımlarla ilerleyen isimlerden birisi oldu. Tatlı Küçük Yalancılar isimli dizideki Barış karakteri ile başladığı kariyerinde oyuncunun birbirinden farklı rollerle önemli tecrübeler kazandığını belirtmek gerekiyor.

Aşk Laftan Anlamaz, Zalim İstanbul gibi iki önemli projede başarıları ile çok konuşulan Ozan Dolunay, son dönemde de çeşitli projelerle yine gündemde yer almaya devam etti. Bizi Ayıran Çizgi ve Misafir isilmi dijital dizilerin yanı sıra oyuncu iki farklı projeyle daha hayranlarına büyük heyecan yaşatacak.

Ozan Dolunay, Merve Kült isimli sinema filminde Anıl karakteri ile yer alırken, yeni bir dizi projesi de ortaya çıktı. Kasaba isimli bu dizi yine dijital bir proje olarak öne çıkıyor. Netflix’te yayınlanacak olan Kasaba isimli dizinin başrollerinde Okan Yalabık ve Özgürcan Çevik ile bir araya gelecek olan Ozan Dolunay için, bu iki karakter oyuncusu ile aynı sette bulunmak yeni bir deneyim anlamına da geliyor.

Annelerinin ölümünün ardından memleketlerinde buluşan iki kardeş ve bir arkadaşlarının yaşadıkları kaza sonrasında aracın bagajında buldukları büyük bir para ile birlikte değişen hayatları dizinin hikayesi olarak dikkatleri çekiyor.

Ozan Dolunay, birçok teklif almasına rağmen yeniden televizyon dizilerine dönmek yerine dijital projelerle yoluna devam etmekte kararlı görünüyor. Oyuncu, 2020 yılında İyi Günde Kötü Günde isimli dizinin başrolünde yer aldı ve ayrıca Menajerimi Ara dizisine konuk oyuncu olarak katıldı.

2 yıl önce televizyon ekranında gördüğümüz Ozan Dolunay, bir süredir sadece dijital diziler ve sinema ile yoluna devam etme kararlılığı sergiliyor. Oyuncunun hayranları ise yeniden televizyona dönmesini sabırsızlıkla bekliyor. Şimdilik gündemde bir televizyon dizisinin olmadığını belirtelim.