Ana sayfa Dizi Haberleri Zeynep Çamcı ile Olgun Toker ikilisine veda etmek Güzel Günler hayranları için kolay olmayacak!

Zeynep Çamcı ile Olgun Toker ikilisine veda etmek Güzel Günler hayranları için kolay olmayacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Güzel Günler dizisinde başrolde yer alan Olgun Toker ile Zeynep Çamcı ikilisi, ekranda çok iyi uyum sağlayan ve enerjileri izleyicilere geçen bir dizi çiftini ortaya çıkardı. İki oyuncunun setteki uyumu ve birbirleri ile çok iyi bir arkadaş olmaları da çeşitli görüntülerle anlaşılıyor.

Altan ve Atakan karakterleri, Güzel Günler dizisini izleyenlerin zihnine yerleşti. Pazar akşamları izleyicilerle buluşan dizinin sezon sonunda final yapacağının ortaya çıkması ise hayranları üzecek bir gelişme olarak dikkat çekiyor.

İkilinin Show TV ekibinin sorularına verdiği yanıtlar ve ortaya çıkan sinerji de gülümsetti. “Partneriniz dış görünüşe önem verir miydi?” şeklindeki soru üzerine, Olgun Toker, partnerinin farklı tarzına dikkat çekti. Oyuncu, “Zeynep’in her zaman bir tarzı vardır. Onu koruyor. Ben onu bazen korumuyorum, bazen kafama göre rahat takılırım” diye konuştu.

Zeynep Çamcı ile Olgun Toker ikilisine veda etmek Güzel Günler hayranları için kolay olmayacak! 8

Zeynep Çamcı ise partnerinin yerine göre önem verdiğini ama kafasına göre takıldığını anlattı.

Sosyal medyada ikilinin ne kadar iyi uyum yakaladığı da izleyicilerin yorumları ile ortaya çıkıyor. Onların bu güzel sinerjisinin izleyicilere geçmiş olması, Güzel Günler dizisi adına da bir başarı unsuru olarak öne çıkıyor.

Güzel Günler dizisinin sezon sonunda final yapacak olması da bu ikiliyi çok beğenen dizi hayranları adına üzücü bir detay olarak öne çıkıyor.

Dizide Mihran karakterini canlandıran Burak Dakak da yine kendisine sorulan sorularla terledi. Oyuncu, kendisinde neyi değiştirmek isteyeceği sorusu üzerine şöyle konuştu:

“Biraz daha rahat olmak isterdim. Genellikle kendimi çok rahat ifade edemiyorum. Daha rahat ifade eden birisi olmak isterdim.”

Zeynep Çamcı ile Olgun Toker ikilisine veda etmek Güzel Günler hayranları için kolay olmayacak! 9

Hayvanları çok sevdiğinden bahseden, dondurmaya hiçbir zaman hayır diyemediğini aktaran oyuncu, ayrıca düzenli birisi olduğunu ve bunun vazgeçilmezi olduğunu da anlattı.

Burak Dakak, “Biraz düzenliyimdir, vazgeçemem. Temizlik ve sürekli müzik dinlemeyi çok seviyorum” diyerek de alışkanlıkları hakkında bilgi verdi.