Ana sayfa Dizi Haberleri Songül Öden, Kıvanç Tatlıtuğ ile ilgili kırgınlık cümlesiyle şaşkınlık yarattı!

Songül Öden, Kıvanç Tatlıtuğ ile ilgili kırgınlık cümlesiyle şaşkınlık yarattı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Televizyon ve sinema dünyasının en başarılı kadın oyuncularından biri olan Songül Öden bu aralar Show TV’de yayınlanan Oğlum dizisiyle ekrana geliyor. Halen Netflix’te yayınlanan Uysallar dizisindeki performansıyla da dikkatleri üzerine çeken yetenekli oyuncu yıllar önceki kırgınlığını dile getirdi.

43 yaşındaki başarılı oyuncu dizi dünyasına ilk adımını 1999 yılında Ferhunde Hanımlar dizisiyle atmıştı. En büyük çıkışını ise 2005 yılında rol aldığı Gümüş dizisiyle yapmıştı. Songül Öden bu dizide başrolü Kıvanç Tatlıtuğ ile paylaşmıştı.

Yayınlandığı dönem çok sevilen Gümüş dizisi sadece Songül Öden’in değil Kıvanç Tatlıtuğ’un da kariyerindeki ilk çıkışını yapmasını sağlamıştı. İbrahim Selim’le Bu Gece isimli programa konuk olan Songül Öden, 18 yıl önce yayınlanan bu diziyle ilgili kırgınlığını itiraf etti.

Songül Öden, Kıvanç Tatlıtuğ ile ilgili kırgınlık cümlesiyle şaşkınlık yarattı! 7

Songül Öden, Gümüş’te oynadığı dönemde izleyicinin kendisini Kıvanç Tatlıtuğ’a yakıştırmadığını ve bunu her fırsatta dile getirdiğini söyledi. O dönem sert eleştiriler aldığını söyleyen Songül Öden şöyle dedi: “”Karşımda Kıvanç ile oynuyordum dünya yakışıklısı bir adam. O zaman eleştiriyi de bilmiyorum ‘Ya Kıvanç’ın karşısına bunu mu koymuşlar’ diyorlardı o zaman üzülüyordum yeni mezun olmuşum küçüğüm. İnsanlar da çok acımasız. Şimdi umurumda değil.”

Gümüş’ün yayınlanmasının üzerinden 18 yıl geçti. Hem Songül Öden hem de Kıvanç Tatlıtuğ kariyerinde çok büyük bir ilerleme gösterdi. Halen Show TV’de yayınlanan Oğlum dizisiyle ekrana gelen Songül Öden, Netflix dizisi Uysallar’la da izleyici karşısına çıkıyor. Songül Öden, dizide canlandırdığı Nil karakterindeki performansıyla oyuncu kadrosunun en çok öne çıkan isimlerinden biri oldu.

2005 yılında Kanal D’de yayınlandığı dönem büyük ilgi gören Gümüş dizisi, Gümüş ve Mehmet Şadoğlu çiftinin yaşamları ve ailelerinin hayatlarını konu alıyordu. Üç sezondan oluşan dizi 16 Haziran 2007 tarihinde yayımlanan 100. bölümü ile final yaparak ekranlara veda etmişti.