Ana sayfa Dizi Haberleri Hayaller ve Hayatlar dizisini bıraktı ve Show TV’nin yeni dizisine katıldı!

Hayaller ve Hayatlar dizisini bıraktı ve Show TV’nin yeni dizisine katıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – NGM Media’nın yapımcılığını üstlendiği Hayaller ve Hayatlar isimli dizi Bein Connect platformunda devam ediyor. Dizinin etkileyici hikayesi ve güçlü başrol oyuncuları bulunuyor. Özge Gürel, Aybüke Pusat, Melisa Aslı Pamuk ve Yeşim Ceren Bozoğlu gibi etkili kadın oyuncuların yanı sıra, Serkay Tütüncü, Yusuf Çim ve Ekin Mert Daymaz da erkek başroller olarak dizide yer alıyor.

Perşembe akşamları yeni bölümleri yayınlanan diziye hem yurt içinden hem de yurt dışından büyük bir ilgi olduğunu görüyoruz. Kadın hikayesi olması ile öne çıkan dizi, 4 arkadaşın başından geçen olayları aktarıyor. Dizinin şimdiye kadar özellikle yurt dışında geniş bir hayran kitlesi elde etmesi hiç şaşırtıcı olmadı.

Hayaller ve Hayatlar dizisinin yönetmenliğini yapan Altan Dönmez’in ayrıldığı ortaya çıktı. İlk 10 bölümü çeken Altan Dönmez, görevi ikinci yönetmene devretti ve yeni bir dizi için anlaşma yaptı.

Hayaller ve Hayatlar dizisini bıraktı ve Show TV'nin yeni dizisine katıldı! 7

Altan Dönmez, Show TV’nin BKM tarafından hazırlanan yeni dizisi İkinci Şans’ı çekecek. Usta yazar Gani Müjde’nin senaryosunu yazmakta olduğu dizi bir gençlik hikayesi olarak öne çıkacak.

Lise çağlarındaki gençlerin bu hikayesinin bir dram dizisi olarak ekrana geleceğini belirtelim. Dizinin kadrosunda isme pek duyulmayan genç oyunculara yer verilmesi bekleniyor. Show TV’nin yeni dizisi özellikle gençleri ekrana çekme çabası içinde olacak ve Gani Müjde gibi çok etkili bir yazarın senaryoyu oluşturması da İkinci Şans dizisinin dikkat çekmesini sağladı.