Ana sayfa Dizi Haberleri Show TV’de Baba dizisi izleyenler sevinecek, Oğlum ve Üç Kuruş izleyenler üzülecek!

Show TV’de Baba dizisi izleyenler sevinecek, Oğlum ve Üç Kuruş izleyenler üzülecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ay Yapım imzasını taşıyan 3 dizi Show TV’de izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Pazartesi akşamları Çukur gibi olması beklenen ama daha düşük reytingler alarak yoluna devam eden Üç Kuruş dizisinin sezon sonunda final yapacağı artık netleşti.

Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Nesrin Cavadzade, Nursel Köse, Necip Memili, Aslıhan Malbora gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı dizinin finaline adım adım yaklaşılıyor. 28. bölümün final olacağı üzerinde durulurken, Üç Kuruş dizisinin ikinci sezonunun olmayacağı ve tek sezonluk bir proje olarak tasarlandığı daha önceden de ortaya çıkmıştı.

Show TV'de Baba dizisi izleyenler sevinecek, Oğlum ve Üç Kuruş izleyenler üzülecek! 9

Ay Yapım imzası taşıyan Show TV’deki diğer iki dizinin akıbetini de izleyiciler merak ediyor. Bu dizilerden birisi Baba, diğeri ise Oğlum… Her ikisi de büyük bir iddia ile başlayan diziler, ne yazık ki, hedeflenen reyting noktasında değil… Özellikle Baba’da çok umutlu olan ve 2022 yılına damga vurmasını bekleyenlerin bu istekleri gerçekleşmedi.

Haluk Bilginer ile Tolga Sarıtaş ikilisini başrolde buluşturan Baba’nın hikayesi aktıkça izleyiciler diziden daha çok keyif aldıklarını söylemeye başladı. Ancak reyting noktasında orta sıralarda duran bir yapım görüyoruz. Baba dizisinin gelecek sezonda da devam edip etmeyeceği konusu bir süredir sorgulanıyor.

Show TV'de Baba dizisi izleyenler sevinecek, Oğlum ve Üç Kuruş izleyenler üzülecek! 10

Show TV’nin geçen sezon Ramo iyi giderken ve Baba ile benzer reytingler alırken final kararı vermesi herkesi şoke etmişti. Şimdi de benzer bir durum Baba için gerçekleşir mi? Şimdilik görünen farklı. Ay Yapım’ın ve Show TV’nin Baba dizisini ikinci sezonda da devam ettirme niyetinin olduğunu ortaya çıktı. Ancak reyting noktasında dizinin ciddi bir kayıp yaşamaması da şart. Eğer izleyiciler güçlü şekilde destek verir ise Baba dizisinin devam etme ihtimali çok yüksek.

Show TV’nin Ay Yapım imzalı bir diğer dizisi ise Oğlum. Çarşamba akşamları yayınlanan ve çok etkili bir dram dizisi olarak öne çıkan Oğlum’un sezon sonunda final yapacağı artık kesin gibi Dizinin reytingleri zaten düşmeye devam ediyor. Hikayesi ile ve oyuncu kadrosu ile çok etkili olabilecek bir diziydi. Ancak Oğlum’a gösterilen ilginin azlığı herkesi şaşırttı. Dram seven izleyicilerin Oğlum’a yeterince ilgi göstermemesi de ikinci sezon imkanı vermedi…

Show TV'de Baba dizisi izleyenler sevinecek, Oğlum ve Üç Kuruş izleyenler üzülecek! 11

Show TV’de Ay Yapım imzalı Üç Kuruş ve Oğlum dizilerine veda edeceğiz. Ancak Baba dizisinin ikinci sezonda devam etme ihtimali var. Fakat bu ihtimal izleyicilerin göstereceği ilgiyle orantılı olacaktır.