Ana sayfa Sosyal Medya Songül Öden’e yeni dizisi Oğlum’un setinde kaza şoku!

Songül Öden’e yeni dizisi Oğlum’un setinde kaza şoku!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Songül Öden, uzun bir aradan sonra yeniden dizi setlerine geri dönüş yaptı. Oyuncuyu özleyen hayranları da geçen hafta ilk bölümü yayınlanan Oğlum dizisinden gayet memnun. Dizide Zeynep karakterini canlandıran oyuncu, Feyyaz Duman ile partner oldu.

Songül Öden’in yeni dizi setinde yaşadığı talihsiz kaza da hayranlarını endişelendirdi. Sol elindeki sargısıyla dikkat çeken oyuncu, “Sette oldu. Önemli değil, ezik var sadece” diyerek bilgi verdi.

Oğlum dizisinin setinde küçük bir kaza geçirdiğini ifade eden oyuncu, elini çarpması sonucunda zedelendiğini belirtti. Çalışmaların iyi gittiğini ve her şeyin yolunda olduğunu söyleyen Songül Öden, kaza neticesinde önemli bir sıkıntısı olmadığını da sözlerine ekledi.

Songül Öden'e yeni dizisi Oğlum'un setinde kaza şoku! 1

Çarşamba akşamlarının yeni dizisi Oğlum’un ilk bölüm reytinglerinin de iyi gelmesi ekibi mutlu etti. Dizinin etkileyici bir kadrosu ve güçlü bir hikayesi var.

Songül Öden’in yanı sıra; Canan Ergüder, Feyyaz Duman, Kubilay Aka, Timur Acar ve Nihal Yalçın ekipte yer alan önemli isimler arasında bulunuyor. Kuruluş Osman ve Sadakatsiz dizilerinin ardından çarşamba akşamları en çok izleyiciyi ekrana taşıyan yapımlardan birisi olan Oğlum dizisinin önümüzdeki bölümlerde daha da fazla izleyiciyi etkilemesi bekleniyor.

Ayrıca diziye son olarak Nazan Kesal katıldı. Usta oyuncu, kendisinden 10 yaş küçük Songül Öden’in annesi Perma Canan karakteri ile hikayede yer alacak. İkilinin sahneleri de merakla beklenmeye başlandı.